Mesajul lui Andrei Ștefănescu de pe patul de spital, după ce a fost depistat cu coronavirus

19.06.2020, 00:28
Mesajul lui Andrei Ștefănescu de pe patul de spital, după ce a fost depistat cu coronavirus
Mesajul lui Andrei Ștefănescu de pe patul de spital, după ce a fost depistat cu coronavirus

S-a instalat panica în trustul Intact! Unele dintre vedetele care au filmat, la Antena 1 și Antena Stars, alături de Marcel Pavel, au fost infectate cu coronavirus. Solistul a fost confirmat pozitiv cu Covid-19, la fel și Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu. Cu toții sunt internați la Institutul Matei Balș din Capitală.

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus miercuri, 17 iunie, însă înainte să afle că este bolnav, artistul a intrat în contact cu echipa emisiunii ‘Te cunosc de undeva’. Totul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână.

Vedetele de la Antena 1, confirmate cu coronavirus

Atât Ozana Barabancea, cât și Andrei Ștefănescu, au intrat în contact direct cu Marcel Pavel. Cei doi au aflat joi, 18 iunie, că sunt infectați cu coronavirus. Ozana Barabancea are o formă asimptomatică a virusului și se simte bine, scrie Click!

De asemenea, la câteva ore după ce a fost internat în spital, Andrei Ștefănescu, prezentatorul de la Antena Stars, a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, direct de pe patul de spital, prin care a anunțat că se simte foarte bine.

Andrei Ștefănescu a transmis că se simte bine

‘Bună seara, dragii mei. Într-adevăr, suntem la spital, dar suntem bine, suntem în stare bună. Și vreau să le transmit celor care mi-au trimis mii de mesaje că sunt bine și că abia aștept să ies. 

Am fost testat în urma interacțiunii cu Marcel. Mi s-a adus la cunoștință că sunt pozitiv COVID-19. Sunt asimptomatic. Stau cuminte și aștept cu nerăbdare să mă întorc la emisiune. Nu am nicio problemă medicală. Nu m-am gândit niciodată că mă îmbolnăvesc, dar există un risc’, a spus Andrei Ștefănescu.

Reprezentanții de la Antena 1 au trimis un comunicat în care dau asigurări că au fost luate toate măsurile pentru stoparea răspândirii coronavirus. Filmările pentru emisiunea ‘Te cunosc de undeva!’ au fost suspendate, iar angajații au fost testați și trimiși în izolare unii dintre ei,care au avut contact direct cu cei deja confirmați pozitiv.

Au fost oprite filmările emisiunii ‘Te cunosc de undeva

‘Filmările pentru emisiunea ‘Te cunosc de undeva’ sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare’, se arată în comunicatul transmis de trustul Intact.

De asemenea, și Cosmin Seleși, prezentatorul emisiunii ‘Te cunosc de undeva’, a fost suspect de coronavirus, însă acesta a mărturisit că nu a fost infectat cu COVID-19. Andreea Bălan, jurată a emisiunii, a declarat că ea nu a fost la filmări în ultimele 10 zile, motiv pentru care nu a mai fost testată.

citește și...