Ce a descoperit Alin Oprea despre fosta soție în urmă cu 12 ani. Solistul a avut un șoc

02.12.2020, 14:11
Ce a descoperit Alin Oprea despre fosta soție în urmă cu 12 ani. Solistul a avut un șoc
Ce a descoperit Alin Oprea despre fosta soție în urmă cu 12 ani. Solistul a avut un șoc

Alin Oprea, fostul solist al trupei Talisman, se află în plin proces de divorț cu mama copiilor, Larisa Uță. După ce s-au despărțit, au început să iasă la iveală detalii suprinzătoare legate de mariajul lor.

Alin Oprea și Larisa Uță s-au separat cu scandal! Ambii s-au acuzat de infidelitate, însă mariajul lor nu s-ar fi terminat doar din acest motiv.

Solistul ar fi avut un șoc în urmă cu mai bine de 12 ani, atunci când s-a deplasat de urgență la unul dintre apartamentele deținute de cei doi soți în Capitală.

Alin Oprea a făcut descoperiri șocante

El a fost contactat de administratorul blocului, în urma unei avarii de la coloana de apă. Alin Oprea a avut parte de o surpriză neplăcută când a ajuns la locația respectivă. Conform Cancan.ro, locuința respectivă a fost transformată într-un studio de videochat.

Se pare că soția lui Alin Oprea, Larisa, era la curent cu toată situația, mai ales că închiriase cu bună știință apartamentul persoanelor care își desfășurau activitatea de videochat.

‘Alin a fost sunat de administratorul blocului că s-a inundat unul dintre apartamente. Alin a venit de urgență și a descoperit că în locuință exista toată logistica pentru un studio de videochat. Ar fi picat cerul pe el când a descoperit studioul. Alin a fost informat de vecinii din bloc despre cele ce se petreceau în apartament și, mai mult decât atât, aceștia i-au spus că Larisa trecea foarte des pe acolo, semn că știa ce se petrece în apartament’, a precizat un apropiat al familiei pentru sursa citată mai sus.

Cei doi sunt în proces de divorț

Alin Oprea și Larisa Oprea urmă să se întâlnească în fața instanței pe data de 15 februarie 2021.

citește și...