Mesajul Ioanei Ginghină de Sfântul Andrei. ”O greșeală a doamnei care mi-a scris certificatuul de naștere”

30.11.2021, 11:14
Mesajul Ioanei Ginghină de Sfântul Andrei. ”O greșeală a doamnei care mi-a scris certificatuul de naștere”
Mesajul Ioanei Ginghină de Sfântul Andrei. ”O greșeală a doamnei care mi-a scris certificatuul de naștere”

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 44 de ani, a transmis un mesaj cu ocazoa sărbătorii de Sfântul Andrei. Vedeta a dezvăluit că poartă și acest prenume, însă scris cu un singur ”e”. ”O greșeală a doamnei care mi-a scris certificatuul de naștere”, a povestit Ioana Ginghină pe contul său de pe o rețea de socializare.

Data de 30 noiembrie este extrem de importantă pentru ortodocşii de pretutindeni, care ţin în această zi praznicul Sfântului Apostol Andrei. Figură biblică majoră, Sfântul Andrei este cu atât mai important pentru români întrucât este considerat, prin tradiţie, ocrotitorul ţării noastre.

De Sfântul Andrei, mulți românii își sărbătoresc ziua numelui. Este și cazul actriței Ioana Ginghină, care poartă și acest prenume, după cum a dezvăluit chiar ea pe contul său de socializare.

Mesajul Ioanei Ginghină de Sfântul Andrei. ”Sunt Andrea, da’ cu un singur “e””

Ioana Ginghină a explicat că poartă numele Andreea, însă scris doar cu un singur ”e” din cauza unei greșeli în certificatul de naștere.

”Azi sunt Andrea, da’ cu un singur “e”.  O greseala a doamnei care mi-a scris certificatul de nastere si care m-a costat o viata. ? Toata lumea a tinut sa ma corecteze de fiecare data cand imi scriam numele. Acum insa ma bucur ca port acest nume de sfânt. La multi ani noua, celor care purtam aces nume si ne sarbatorim azi! Sa fim fericiti! ???”, a transmis Ioana Ginghină în mediul online.

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori și are o fetiță

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori Prima oară, actrița a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.

Ioana Ginghină are o relație extraordinară cu fiica sa, Ruxandra. Vedeta a mărturisit că nu există conflicte înntre ea și Ruxandra și reușesc să treacă peste orice problemă discutând. ”Nu avem conflicte, chiar nu avem. Discutăm tot ceea ce ar putea deveni un conflict. Negociem tot, astfel încât să ajungem la un numitor comun și câștigător de ambele părți. Nu ne reproșăm nimic una alteia. O iubesc foarte mult, și ea știe asta. Și mai știe ceva ce îi spun în fiecare zi. Ea mă învață zilnic să fiu mamă”, a declarat Ioana Ginghină pentru revista Viva.

citește și...