Mesajul emoționant al Simonei Florescu, la câteva zile de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu

26.05.2021, 09:55
Mesajul emoționant al Simonei Florescu, la câteva zile de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu
Mesajul emoționant al Simonei Florescu, la câteva zile de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu

Ion Dichiseanu a murit la vârsta de 87 de ani, la spital, după ce fost diagnosticat cu pneumonie severă bilaterală. Actorul era pe mâinile cadrelor medicale de la începutul anului și se afla intubat la Terapie Intensivă. 

Simona Florescu, fosta soție a maestrului, este devastată după moartea bărbatului cu care a fost căsătorită timp de 23 de ani și cu care are o fiică, pe Ioana. Pe pagina sa de socializare, cântăreața a scris un mesaj emoționant în amintirea fostului partener.

Simona Florescu, mesaj emoționant în amintirea lui Ion Dichiseanu

„Dragii mei, țin să mulțumesc ginerelui meu, Adrian Artene, pentru organizarea perfectă a ceremoniei pentru Dichi al nostru. El a gândit toate detaliile, am mai venit și noi cu ceva idei, dar el a fost și este stâlpul nostru. Mulțumim tuturor celor care fizic sau prin mesaje au adus un ultim bun-rămas lui Dichi. Steaua mea e tristă, nu mai strălucește, dar Dichi este acum cel mai strălucitor astru din Univers, așa cum a strălucit și aici, lângă noi. Sunt convinsă că ne va proteja și de acolo și vom avea grijă să rămână în memoriile noastre și ale celor care îl iubesc. Lumină și iubire veșnică, Dichi drag!”, a scris fosta soție a lui Ion Dichiseanu, pe Facebook.

Ion Dichiseanu nu a mai apucat să-și îndeplinească ultima dorință

Fiica actorului, Ioana Dichiseanu, a relatat într-o postare de Facebook, făcută cu puțin timp înainte ca el să-și dea ultima suflare, cu ce regret a plecat. Conform B1.ro, Ion Dichiseanu își dorea să-și mai ducă nepoțica, de mână, la școală.

„Între Anastasia și tata este o legatură specială. Se iubesc, se înțeleg… În această poză, Anastasia împlinea trei anișori. Tata mi-a spus că își dorește să o țină de mânuță pe “primăvara sufletului său” în drum spre școală. În această seară la ora 22:00 , dacă vreți să ne unim gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vina curând și sănătos acasă și să i se îndeplinească dorința”, a scris Ioana Dichiseanu.

 

citește și...