Mesajul dureros al fratelui Mădălinei Manole. Ce spune despre faptul că a rămas singur

07.10.2020, 13:09
Mesajul dureros al fratelui Mădălinei Manole. Ce spune despre faptul că a rămas singur
Mesajul dureros al fratelui Mădălinei Manole. Ce spune despre faptul că a rămas singur

Fratele regretatei artiste Mădălina Manole a transmis un mesaj cutremurător după toate dramele care s-au petrecut în familia sa.

Marian Manole suferă teribil după ce și-a pierdut cele mai dragi persoane din viața sa. Fratele Mădălinei Manole a transmis un mesaj în mediul online în care vorbește despre singurătate și despre suferința provocată de pierderea surorii sale și a părinților.


”Mă întreabă lumea,prietenii, cum mă simt, cum sunt?!Am să răspund, dar prin cuvintele unui mare actor,Keanu Reeves, pe care eu îl respect si care îmi place foarte mult! “Durerea își schimbă înfățișarea, dar nu se termină niciodată.Oamenii au această părere greșită, că poți să treci peste si să spui a trecut si mă simt mai bine! Se înșeală!

Atunci când cei pe care îi iubești dispar, tu ești singur. Îmi lipsește să fiu parte din viața lor, iar ei să fie parte din a mea.. Mă întreb adesea cum ar fi arătat prezentul dacă ei ar fi fost aici, ce am fi făcut împreună. Îmi lipsesc toate acele lucruri minunate care nu vor mai fi niciodată!”God bless you, Keanu Reeves!”, a mărturisit Marian Manole pe contul său de socializare.

Dramele din familia lui Marian Manole

Marian Manole a trecut prin mari drame de-a lungul anilor. Acesta și-a pierdut sora, Mădălina Manole, în urmă cu zece ani, iar în urmă cu trei ani a încetat din viață și mama sa, Eugenia.

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor în data de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere. Aceasta a ingerat un pesticid puternic.

După moartea surorii, Mădălina Manole, Marian Manole a mai trecut printr-o mare suferință. În anul 2017, acesta a pierdut-o pe mama sa, Eugenia, care a fost răpusă de cancer pulmonar.

Tatăl lui Marian Manole, Ion Manole, a încetat din viață anul acesta. Ion Manole a murit în data de 9 septembrie. El a ajuns de urgență la spital, după ce se infectase cu virusul COVID-19.

citește și...