Mesajul cutremurător transmis de Costin Mărculescu în urmă cu doi ani. ”Probabil peste un timp… nu ştiu când voi pleca printre stele”

11.06.2020, 10:58
Mesajul cutremurător transmis de Costin Mărculescu în urmă cu doi ani. ”Probabil peste un timp... nu ştiu când voi pleca printre stele”
Mesajul cutremurător transmis de Costin Mărculescu în urmă cu doi ani. ”Probabil peste un timp... nu ştiu când voi pleca printre stele”

În urmă cu doi ani, actorul Costin  Mărculescu scria un mesaj cutremurător pe contul său de pe o rețea de socializare.

În urmă cu doi ani, Mărculescu scria un mesaj sumbru pe rețelele de socializare. Acesta se gândea la moarte, din cauza problemelor cu care se confrunta. În mesajul respectiv, actorul vorbea și despre regretata cântăreață Mădălina Manole, care și-a pus capăt zilelor.

“Probabil peste un timp… nu ştiu când voi pleca printre stele… vă mulţumesc tuturor care aţi fost sub o formă sau alta alături de mine şi aţi fost în momentele mele fericite sau grele.

Nu pot să le mulţumesc celor care m-au înjurat, criticat, bârfit peste tot la tv, în presă, în mass media sau oriunde fără să mă cunoască. Asta e. Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face… Ştiţi de ce au murit MULŢI mari artişti ??? De inimă rea”, scria Costin Mărculescu pe Facebook în anul 2018, potrivit wowbiz.ro.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie. Costin Mărculescu urma să împlinească pe 29 iunie 51 de ani, dată la care plănuia să lanseze şi o carte despre propria viaţă.

Avea probleme cu inima

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu i-a trimis un SMS prezentatorului de televiziune Dan Capatos, în care i-a spus că actorul suferea de afecțiuni cardiace și că, în timpul relației lor, a apelat de multe ori la medicii de la Urgențe.

”El avea probleme cu inima. Când eram împreună, venea des ambulanța la el”, a spus Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu.

Și jurnalista Mara Bănică a explicat că acesta avea probleme de sănătate.

„Costin a avut o depresie când și-a pierdut toți banii din firmă și nu și-a mai revenit din ea. S-a afundat din ce în ce mai rău. Să-l ierte Dumnezeu, să-l odihnească! Doctorul de pe SMURD i-a zis atunci de față cu mine că va trebui să ia toată viața un tratament pentru inimă”, a explicat ea.

 

citește și...