Mesajul cântăreței Nicoleta Voicu după moartea lui Costin Mărculescu. ”După filmare nu ne-am mai spus nimic”

11.06.2020, 09:03
Mesajul cântăreței Nicoleta Voicu după moartea lui Costin Mărculescu. ”După filmare nu ne-am mai spus nimic”

Interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu a vorbit despre Costin Mărculescu într-un mesaj publicat în mediul online. Artista a făcut referire la o întâlnire pe care cei doi au avut-o la TV.

”Nu eram furioasă pe el, eram mâhnită de faptul că oamenii despre care vorbeam atunci nu se puteau apăra…
Noi vorbeam, dar dincolo de cuvinte domnea tăcerea noastră, a mea si-a lui. Auzeam doar niște voci ale celor din platou din care, parcă, nici el, nici eu nu înțelegeam nimic.

Știa că nu face bine ce face, era ceva dincolo de voința lui. După filmare nu ne-am mai spus nimic. De-atumci au plecat mulți la cer, și la cer vom merge toți.

L-am întâlnit pe stradă, cumpărase mâncare pentru Max, al lui, fiindcă și eu am tot un Max, l-am întâlnit la filmări la Etno, la o petrecere privată, l-am întâlnit de multe ori… Viața ca o… “Bombă cu fitil ….aprins.” Dumnezeu să te aibă în pază!”, a scris cântăreața de muzică populară Nicoleta Voicu pe pagina sa de socializare.

 

Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă

Costin Mărculescu a fost descoperit decedat în propriul apartament în noaptea de miercuri spre joi.

Acesta locuia singur, într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei, iar vecinii spun că l-au văzut ultima dată sâmbătă, când a ieșit cu câinele la plimbare.

Prietenii lui au fost cei care au alertat autoritățile după ce o vecină i-a anunțat că s-a spart o țeavă în locuința sa, de la etajul 8 și a inundat mai multe apartamente. De câteva zile, animalul de companie a lui Costin Mărculescu lătra încontinuu.

Pompierii au spart ușa pentru a reuși să intre în locuința acestuia, iar medicii de pe Ambulanță au fost cei care au găsit trupul neînsuflețit al actorului în cadă.

Actorul era foarte activ pe rețelele de socializare, însă din data de 27 mai acesta nu mai postase nimic în mediul online.

Cine a fost Costin Mărculescu

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”, conform Cinemagia.

În 1986 a jucat în, “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu.

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în emisiuni de divertisment în calitate de actor sau cântăreț.

citește și...