Mesajul Adelinei Pestrițu. ”Mi-am terminat tratamentul, mă simt mult mai bine”

13.09.2020, 15:09
Mesajul Adelinei Pestrițu. ”Mi-am terminat tratamentul, mă simt mult mai bine”
Mesajul Adelinei Pestrițu după ce s-a vindecat de coronavirus. ”Mi-am terminat tratamentul, mă simt mult mai bine”

Adelina Pestrițu a revenit în mediul online.. Ea le-a transmis un mesaj celor care o urmăresc în mediul online.

La începutul acestei luni, Adelina Pestrițu a fost infectată cu noul coronavirus. Dacă în primele zile a dat detalii despre starea sa de sănătate, ulterior aceasta a dispărut din mediul online timp de multe zile.

Acum, vedeta a revenit cu un mesaj pentru fanii ei din mediul online, în care a transmis că și-a încheiat tratamentul și că se simte mult mai bine.

„Dragii mei, regret că nu am fost atât de activă pe rețelele de socializare, dar am decis să mă concentrez 100% pe starea mea de sănătate. Nu e plăcut să fii bolnav, dar în aceste momente te gândești cum să revii sănătos lângă familia ta și mai ales lângă copilul tău.

În perioada de izolare mi-am scris toate gândurile într-un articol pe care urmează să îl urc pe blogul meu, unde vă povestesc detaliat despre toată această experiență.

Până atunci vreau doar să vă liniștesc, mi-am terminat tratamentul, mă simt mult mai bine și mi-e tare dor de voi. Ne revedem curând, sper eu cu bine”, a spus Adelina Pestrițu pe Instastory, potrivit protv.ro.

Cum a anunțat Adelina Pestrișțu că a fost depistată pozitiv cu coronavirus

În data de 1 septembrie, Adelina Pestrițu a anunțat în mediul online că este infectată cu noul coronavirus. Vedeta și-a făcut testul după ce și-a pierdut gustul și mirosul.

”Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID. Iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros, am venit, mi-am făcut un test. Testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Desigur, toți cei din familia mea vor fi și ei testați”, a fost anunțul făcut de Adelina Pestrițu.

citește și...