Mesajul acid al Andreei Esca pentru cei care nu au crezut că a avut COVID-19! Știrista a răbufnit

06.02.2021, 09:24
Mesajul acid al Andreei Esca pentru cei care nu au crezut că a avut COVID-19! Știrista a răbufnit
Mesajul acid al Andreei Esca pentru cei care nu au crezut că a avut COVID-19! Știrista a răbufnit/ foto: captura Youtube

În vara lui 2020, Andreea Esca a anunțat că a fost infectată cu COVID-19 și povestea cum s-a luptat cu virusul, însă cei mai mulți au acuzat-o că a mințit. Dan Bittman spunea că știrista și-a înscenat boala. 

Andreea Esca a comentat despre acest subiect în emisiunea lui Mihai Petre. Vedeta de la PRO TV a vorbit deschis despre acuzațiile care i s-au adus în spațiul public.

Andreea Esca, adevărul despre infectarea cu coronavirus

‘Primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu. A avut febră foarte mare pe care inițial am asociat-o cu o problemă gastrică. Numai că nu mai trecea. Ne-am impacientat, am chemat salvarea. Am făcut testul, el a ieșit pozitiv, eu negativ. Apoi și fiului meu, care locuiește cu noi, i-a ieșit rezultat pozitiv. S-au internat amândoi în același salon la Spitalul Victor Babeș.

Îmi pierdusem complet gustul și mirosul. Într-o zi, făceam niște cartofi și usturoi și am observat că nu simt deloc mirosul usturoiului. Mi-am zis că e doar în capul meu. Apoi am început să testez parfumuri puternice din casă și am văzut că nu simt nimic. , își începea Esca povestea în iulie 2020.

Acum, Andreea Esca a izbucnit și le-a dat peste nas celor care au afirmat că nu a fost niciodată bolnavă. În plus, soțul ei, Alexandre Eram, și fiul ei, Aris Eram, au fost și ei diagnosticați la vremea respectivă cu coronavirus.

Andreea Esca, sătulă de acuzațiile la adresa ei

Prezentatoarea de la PRO TV a dezvăluit că a fost uluită de reacțiile negative pe care le-a primit, după anunțul bolii.

Nu am fost puși niciodată în situația aceasta. Noi, omenirea. Această pandemie a modificat complet felul în care oamenii au început să reacționeze. Ne-a dat peste cap pe absolut toți. Unii au reacționat într-un fel, alții, în alt fel. Nu avem noi cum să coordonăm asta sau cum să ne explicăm. În online noi nu i-am văzut decât pe ei (n.r. pe cei cu hate-ul).

Oamenii aceia care au fost afectați, care au înțeles despre ce a fost vorba, care nu aveau nimic rău de spus, m-au sunat, mi-au explicat, nu sunt tipul de oameni care să își pună părerile în scris, pe un Facebook. Oamenii au reacții super ciudate, în momentul ăsta nu există decât păreri pro ori contra. Parcă suntem într-un război. Ori ești cu ăia, ori cu ăia’, a declarat știrista, în noua emisiune a lui Mihai Petre, de pe canalul său de Youtube.

citește și...