Bianca Drăgușanu, crize de gelozie din cauza fostei soții a lui Alex Bodi! Ce i-a reproșat lui Gabi Bădălău

25.02.2021, 09:45
Bianca Drăgușanu, crize de gelozie din cauza fostei soții a lui Alex Bodi! Ce i-a reproșat lui Gabi Bădălău
Bianca Drăgușanu, crize de gelozie din cauza fostei soții a lui Alex Bodi! Ce i-a reproșat lui Gabi Bădălău

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău este din ce în ce mai tensionată! Blondina este foc și pară pe Gabi Bădălău, după ce acesta ar fi pus ochii pe nimeni alta decât fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean. 

Abia acum a ieșit la iveală motivul pentru care Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit! Conversații halucinante între Bianca și fostul soț al Claudiei Pătrășcanu au fost făcute publice.

Bianca Drăgușanu, discuție aprinsă cu Gabi Bădălău din cauza Iuliei

Bianca Drăgușanu l-a acuzat pe Bădălău că i-ar fi făcut ochi dulci Iuliei Sălăgean, buna ei prietenă și fosta soție a lui Alex Bodi.
Deși până acum au vorbit în termeni frumoși unul despre celălalt, iată că lucrurile stau cu totul altfel în prezent.

Iulia Sălăgean ar fi stârnit crize de gelozie în relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu! Blondina ar fi fost geloasă și i-ar fi reproșat acest lucru lui Gabi Bădălău, scrie CANCAN.RO.

‘Înainte eram iubita ta. M-ai pus la categoria prieteni. Ia-o tu pe Iulia, Gabi! Îți dau numărul ei! Fă ce vrei cu Iulia și lasă-mă în pace! Hai că îți dau numărul de telefon al Iuliei. Vorbește cu ea. Eu am fost prietenă cu ea, dar cu tine ea nu’, i-a strigat Bianca lui Gabi Bădălău.

‘N-am nevoie, mă p^& pe ea. Dar tu ești în măsură să-mi închizi mie telefonul?! Bine, hai să închidem subiectul. Tu faci din astea cu mine, de pușcărie? Fă, tu ești proastă? Am halit-o eu pe asta, am vorbit eu vreodată cu ea? Am cunoscut-o de la tine’, i-ar fi spus Gabi Bădălău Biancăi Drăgușanu.

Ce spunea Iulia Sălăgean despre prietenia cu Bianca

De altfel, în cadrul unui interviu acordat recent pentru Xtra Night Show, Iulia Sălăgean a confirmat că Bianca este geloasă pe ea.

”Este geloasă pe mine în legătură cu fostul ei iubit, Gabi Bădălău. Eu am zis că nu se poate. Din moment ce eu te încurajez pe tine să fii liniștită și să-ți vezi de relația ta, cum să…. Am auzit-o cu urechile mele când făcea o criză de gelozie când Gabi o întreba dacă ne vedem cu toții > și când a auzit Iulia a explodat”, a declarat Iulia Sălăgean, la Xtra Night Show.

citește și...