Meghan Markle a pierdut cea de-a doua sarcină! Soția Prințului Harry a suferit un avort spontan. Declarațiile dureroase ale Ducesei

25.11.2020, 13:53
Meghan Markle a pierdut cea de-a doua sarcină! Soția Prințului Harry a suferit un avort spontan. Declarațiile dureroase ale Ducesei
Meghan Markle a pierdut cea de-a doua sarcină! Soția Prințului Harry a suferit un avort spontan. Declarațiile dureroase ale Ducesei/ foto: profimedia

Meghan Markle, soția Prințului Harry, a trecut prin momente cumplite! Ducesa de Sussex a dezvăluit că a pierdut cea de-a doua sarcină, în urma unui avort spontan în luna iulie a acestui an. 

Într-un articol pe care l-a scris chiar ea pentru New York Times, Meghan Markle a rupt tăcerea despre drama ei și a făcut mărturisiri dureroase din interiorul familiei sale. Cel mai afectat a fost Prințul Harry, care a vărsat lacrimi amare.

Ducesa de Sussex a avut curaj abia acum să povestească prin ce a trecut. Meghan Markle a spus că a simțit că pierde sarcina în timp ce îi schimba scutecul fiului său, micuțul Archie.

Meghan Markle a pierdut sarcina! 

Soția Prințului Harry a spus că a trecut prin clipe groaznice în momentul respectiv.

‘După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, iar tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul că ceva nu era în regulă’, a spus aceasta într-o scrisoare pentru New York Times.

‘Știam, în timp ce îmi strângeam în brațe primul născut, că îl pierdeam pe al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil reprezintă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar discutată prea puțin’, a mai spus aceasta.

A simțit dureri puternice 

Meghan Meghan a explicat că ziua respectivă a început ca orice altă zi. S-a trezit bine, a a hrănit câinii, a ordonat hainele și creioanele lui Archie, iar apoi l-a luat pe cel mic în brațe.

‘Cu durerea pierderii, am descoperit că într-o cameră de 100 de femei, 10 din 20 au suferit un avort spontan. Totuși, în ciuda caracterului uluitor al acestei dureri, subiectul rămâne tabu, plin de rușine și perpetuând un ciclu de doliu solitar. Unii și-au împărtășit poveștile cu curaj, au deschis o ușă, știind că atunci când o persoană spune un adevăr, ne dă permisiunea să facem același lucru’,a adăugat Ducesa de Sussex.

Meghan Markle a simțit o durere puternică în stomac și a căzut pe podea, ținând la piept o viață, pe Archie, în timp ce pierdea o alta, pe cea din pântece.

‘Câteva ore mai târziu, m-am întins pe un pat de spital, ținându-l pe soțul meu de mână. I-am simțit palma și i-am sărutat încheieturile, ambele umede de lacrimi. Uitându-mă la pereții albi și reci, ochii mei străluceau. Am încercat să-mi imaginez cum ne-am vindeca, cum am putea trece vreodată peste asta’, scrie dailymail.co.uk.

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți prima dată pe 6 mai 2019. Ducesa de Sussex l-a adus pe lume pe micuțul Archie.

Prințul Harry și Meghan Markle au uimit pe toată la începutul anului, când au decis să renunțe la titlul de membri seniori ai familiei regale britanice. În prezent, cei doi s-au stabilit Montecito, California, acolo unde și-au achiziționat o casă de 15 milioane de dolari.

 

citește și...