Meghan Markle izbucnește în lacrimi, fiind copleșită de durere la înmormântarea Reginei

19.09.2022, 19:16

Ducesa de Sussex Meghan Markle a purtat o ținută neagră și a părut solemnă, în timp ce milioane de oameni din întreaga lume au urmărit astăzi funeraliile de stat istorice ale defunctei monarhii Regina Elisabeta a II-a. Ducesa de Sussex i-a adus luni un omagiu special Reginei, purtând cerceii cu perle și diamante care i-au fost dăruiți de regretatul monarh.

Meghan Markle a părut copleșită de durere în timpul funeraliilor de astăzi pentru regina Elisabeta a II-a.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, a fost fotografiată ștergându-se o lacrimă în urma slujbei de înmormântare a Reginei, de la Westminster Abbey din Londra, potrivit mirror.co.uk.

Meghan Markle, copleșită de durere

În vârstă de 41 de ani, ducesa de Sussex s-a alăturat altor membri ai familiei regale la evenimentele comemorative alături de soțul ei, prințul Harry, după ce regina a murit pe 8 septembrie.

În timp ce Regele Charles al III-lea, Prințul William și Harry s-au alăturat procesiunii din spatele sicriului Reginei, Meghan a stat în fața Westminster Abbey alături de celelalte femei din familia regală.

Ducesa de Sussex i-a adus un omagiu special Reginei

Ea a fost văzută inspirând adânc atunci când sicriul a trecut pe lângă ea și a făcut o reverență la finalul slujbei.

În timpul funeraliilor, Meghan Markle i-a adus luni un omagiu special Reginei, purtând cerceii cu perle și diamante care i-au fost dăruiți de regretatul monarh.

Săptămâna trecută, Meghan a apărut, de asemenea, emoționată la slujba pentru regală de la Westminster Hall.

Meghan a călătorit împreună cu Sophie, contesa de Wessex, la Westminster Hall pentru ceremonia de înmormântare a reginei. De asemenea, ea a călătorit cu Sophie într-o mașină până la slujbă, îndeaproape în spatele altor membri ai familiei regale într-un vehicul funerar comun.

Regele Charles al III-lea a fost văzut în lacrimi în timpul unei slujbe funerare de stat la Westminster Abbey, unde arhiepiscopul de Canterbury a descris-o pe regină ca fiind cea care a atins “o multitudine de vieți” și care a fost o figură “veselă” pentru mulți.

Zeci de mii de persoane în doliu s-au aliniat pe traseul ceremonial al procesiunii de la Abbey până la Wellington Arch, de unde sicriul reginei a plecat spre casa sa din Berkshire, Castelul Windsor, și spre o slujbă de înmormântare.

Sicriul ei a fost purtat pe o trăsură de tun, într-un spectacol care nu s-a mai văzut de multe generații, în timp ce sute de soldați, marinari și aviatori au mărșăluit la piese funerare solemne sau au mărșăluit pe traseu.

Într-un gest emoționant, angajații de la Palatul Buckingham au stat în fața porților reședinței regale și au privit cum a trecut defunctul monarh.

Aproximativ 2.000 de persoane au participat la funeraliile reginei la Westminster Abbey, inclusiv membri ai familiilor regale din întreaga Europă, politicieni din toate părțile spectrului politic și lideri mondiali, inclusiv președintele american Joe Biden și președintele francez Emmanuel Macron.

 

citește și...