Meghan Markle a devenit mamă pentru a doua oară! A născut o fetiță. Ce nume inedit va purta micuța

07.06.2021, 12:27
Meghan Markle a devenit mamă pentru a doua oară! A născut o fetiță. Ce nume inedit va purta micuța
Meghan Markle a devenit mamă pentru a doua oară! A născut o fetiță. Ce nume inedit va purta micuța/ foto: profimedia

Bucurie mare pentru Meghan Markle și Prințul Harry! Ducesa de Sussex a născut, vineri (4 iunie), o fetiță perfect sănătoasă. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară. 

Meghan Markle a adus pe lume o fetiță care a cântărit la naștere 3,5 kilograme, iar Prințul Harry a asistat la naștere. Micuța este al 1-lea strănepot al Reginei Elisabeta, după fratele său, Archie. Fiica lui Harry și Meghan Markle este a opta în linia tronului.

Meghan Markle a născut o fetiță

‘Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și vor ajunge acasă. Ducele şi ducesa vă mulţumesc pentru urările voastre pline de căldură şi rugăciunile voastre în acest moment special pentru ei ca familie’, se arată într-o declarație oficială a purtătorului de cuvânt.

Cel de-al doilea copil al lui Harry și Meghan a primit numele Lilibet „Lili’ Diana, în memoria Prințesei Diana, mama lui Harry. Numele complet al fetiței este Lilibet Diana Mountbatten – Windsor.

A mai pierdut o sarcină

Anul trecut, Meghan Markle mărturisea că a suferit un avort spontan.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă extrem de dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil născut, că îl pierd al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar dicutată prea puțin”, a dezvăluit Meghan Markle în toamna anului trecut.

citește și...