În ce condiții ar filma dezbrăcată Doinița Oancea. ”Să știe cum să pună problema în fața mea”

07.04.2021, 10:31
În ce condiții ar filma dezbrăcată Doinița Oancea. ”Să știe cum să pună problema în fața mea”
În ce condiții ar filma dezbrăcată Doinița Oancea. ”Să știe cum să pună problema în fața mea”

Actrița Doinița Oancea a explicat în ce condiții ar accepta să filmeze dezbrăcată.

Invitată la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Doinița Oancea a vorbit despre compromisurile pe care le-ar face pentru un rol. Aceasta a mărturisit în ce condiții ar accepta să filmeze dezbrăcată.

„De pupat mă pup, de dezbrăcat nu mă dezbrac nici pe pandemie. (…) Toate contractele sunt cu seminuditate ceee ce înseamnă că nu se vede nimic. (…) Cred că trebuie să fie persoana potrivită, care să știe cum să pună problema în fața mea. Persoana însemnând regizorul. Dacă mă convinge că personajul are de ce să se dezbrace, da. Sunt eu mai pudică”, a declarat Doinița Oancea, citată de spynews.ro.

Cum a ajuns Doinița Oancea actriță

Doinița Oancea este astăzi o actriță cunoscută, cu apariții în numeroase seriale de televiziune. Vedeta a mărturisit cum a ajuns să aibă o carieră ca actriță, deși inițial își dorise să devină avocat sau polițist. ”Prima dată m-am gândit că aș vrea să devin avocat. După aceea am vrut să mă fac polițiștă, dar maică-mea a refuzat din prima această ideea. După care am zis că mă fac jurnalistă. Așa că prima dată am făcut Facultatea de Jurnalism și Filozofie, după care am urmat niște cursuri la Budapesta, iar după aceea am făcut un master în socilogie”, a declarat Doinița Oancea.

Doinița Oancea a afirmat că deși a încercat să activeze în mai multe domenii s-a simțit atrasă de cel artistic. ”Într-o zi, aflată în Budapesta, o prietenă m-a întrebat ce vreau să fac cu viața mea. Eu eram extrem de tristă că mă întorceam acasă și mai ales că nu voiam muncă la birou. I-am zis că vreau ceva în domeniul artistic, doar că nu știam ce”, a explicat ea.

Vedeta a povestit și cum a ajuns să fie chemată la un casting. A primit un telefon și i s-a schimbat destinul. ”Într-o zi, am primit un telefon dacă vreau să merg la un casting. Am zis că merg si, uite așa, am ajuns aici. După casting m-au chemat la probă și atunci am ales să merg pe platoul de filmare și nu la birou, căci în lunea aceea era și prima mea zi de muncă într-un alt loc”, a încheiat Doinița Oancea.

citește și...