Maximilian Toader e încă marcat de moartea tatălui său. ”Nu există zi în care să nu mă gândesc la el”

08.06.2020, 09:46
Maximilian Toader e încă marcat de moartea tatălui său.  ”Nu există zi în care să nu mă gândesc la el”
Maximilian Toader e încă marcat de moartea tatălui său. ”Nu există zi în care să nu mă gândesc la el”

Maximilian Toader este încă marcat de dispariția tatălui său, omul de afaceri Marcel Toader.

Omul de afaceri Marcel Toader a încetat din viață în luna august a anului 2019. Acesta a murit în urma unui infarct, la vârsta de 56 de ani. Fiul său, Maximilian, a mărturisit că se gândește tot timpul la cel care i-a fost tată.

„Nici până acum nu l-am visat, niciodată, dar am foarte multe persoane care l-au visat: prieteni, mama mea, prietena mea. Am zis eu, că așa încearcă să mă protejeze, dar nu există zi în care să nu mă gândesc la el”, a declarat Maximilian Toader la Antena Stars, citat de spynews.ro.

Fosta soție l-a visat pe Marcel Toader

Mama lui Maximilian, fosta soție a lui Marcel Toader, l-a visat pe omul de afaceri.

„Mama mea l-a visat într-o câmpie verde, spunând că el nu a murit, că el se simte bine acolo unde este, că s-a liniștit și că totul este bine”, a mai dezvăluit fiul lui Marcel Toader.

Și iubita lui Maximilian Toader l-a visat pe tatăl acestuia. Tânăra l-a văzut pe Marcel Toader în vis exact ca într-o fotografie.

„A fost puțin paranormal, pentru că mi-a povestit că intra într-o cameră în care era și el, cred că poza puteți s-o găsiți pe Facebook-ului lui… Îmi explica exact cum e acea cameră și cum era el îmbrăcat, exact ca în poza aceea. Și când i-am arătat poza, ea nu o știa, a rămas șocată. Încerca să se angajeze ea și i-a dat el un sfat: „stai liniștită, totul o să fie bine, nu te consuma pentru nimicuri”. Eu am crezut că știe poza înainte, dar am văzut cum s-a blocat când i-am arătat poza și mie mi se făcuse pielea de găină pe loc”, a explicat Maximilian Toader, conform sursei menționate mai sus.

citește și...