Maximilian Toader, dezvăluiri despre moartea tatălui său, Marcel Toader. ”Și am rămas blocat”

16.01.2021, 12:04
Maximilian Toader, dezvăluiri despre moartea tatălui său, Marcel Toader. ”Și am rămas blocat”
Maximilian Toader, dezvăluiri despre moartea tatălui său, Marcel Toader. ”Și am rămas blocat”

Maximilian Toder a făcut declarații despre regretatul său tată, omul de afaceri Marcel Toader.

Omul de afaceri Marcel Toader a încetat din viață în luna august a anului 2019. Acesta a murit în urma unui infarct, la vârsta de 56 de ani. Fiul său, Maximilian, a făcut declarații despre cel care i-a fost părinte într-un interviu la TV.  Marcel Toader ar fi împlinit 58 de ani în data de 4 ianuarie anul acesta.

Maximilian Toader a mărturisit, la Antena Stars, că ziua de naștere a tatălui său rămâne o zi tristă pentru el. „Rămâne o zi tristă pentru mine pentru că mereu o sărbătoream… E greu să nu am pe cine să sun și să îi zic „la mulți ani””, a spus acesta, citat de spynews.ro.

Cum l-a visat Maximilian Toader pe tatăl său, Marcel Toader

Maximilian Toader a mai mărturisit că l-a visat pe tatăl său de două ori.

”L-am visat de două ori de când a murit. Odată l-am visat fiind pe un câmp, vorbind cu mama mea și spunând că în sfârșit se simte eliberat. Eu nu credeam in vise, dar am început să cred”, a povestit Maximilian Toader.

Maximilian Toader a vorbit pentru prima oară și despre experiența paranormală pe care a trăit-o în noaptea în care i-a murit tatăl. „Iar încă o chestie foarte ciudată a fost în prima seară, când eram șocat. Mă uitam pe pereți și am simțit un vânt rece intrând în apartamentul meu. Și am rămas blocat și nu mi-am dat seama când au trecut 5 ore, din momentul în care am simțit fiorul, până când dimineață. Nu mi-am dat seama. În noaptea in care a murit s-a întâmplat”, a completat fiul lui Marcel Toader.

Maximilian Toader a plătit datoriile după moartea tatălui său, Marcel Toader

 

Marcel Toader a lăsat în urmă datorii uriaşe la Direcţia de Taxe şi Impozite Locale, precum şi la întreţinerea apartamentului din Capitală.

Maximilian Toader a explicat recent că a achitat aproape datoriile pe care le-a lăsat tatăl său.

”Capitolul cu datoriile este aproape încheiat. Am achitat o mare parte din suma datorată, am acoperit din vânzarea apartamentului. A mai rămas o sumă mică, iar pentru aceasta trebuie să mă hotărăsc dacă fac sau nu succesiunea”, a spus el.

citește și...