Amalia Enache, nevoită să meargă la serviciu pentru a prezenta știrile: ‘Am răni pe mâini de la spălat non-stop și dezinfectat’

09.04.2020, 13:57
Amalia Enache, nevoită să meargă la serviciu pentru a prezenta știrile: 'Am răni pe mâini de la spălat non-stop și dezinfectat'
Amalia Enache, nevoită să meargă la serviciu pentru a prezenta știrile: 'Am răni pe mâini de la spălat non-stop și dezinfectat' FOTO: CAPTURA VIDEO

De mai bine de 3 săptămâni, autoritățile au instituit starea de urgență în România, din cauza pandemiei de coronavirus. Majoritatea populației se află la domiciliu, în autoizolare, însă sunt și persoane care sunt nevoite să meargă la locul de muncă.

Este și cazul Amaliei Enache! Prezentatoarea tv încă merge la serviciu pentru a prezenta știrile PRO TV. Aceasta a mărturisit că lucrează 14 zile non-stop, iar 14 zile este liberă.

Amalia Enache a explicat, într-un interviu pentru Libertatea, cum încearcă să își facă meseria în plină pandemie de coronavirus.

‘Redacția Știrilor PRO TV funcționează în această perioadă împărțită în două echipe, în timp ce una lucrează timp de 14 zile, colegii din cealaltă stau protejați acasă, apoi facem schimbul. Eu am pornit la acest drum în echipa care lucrează pentru început, munca mea presupune acum prezentarea știrilor și edițiile din studio în intervalul 20.00-1.00 și în weekend, apoi o să-l vedeți pe Cristian Leonte.

Am făcut în săptămânile acestea toate edițiile speciale cu ordonanețele militare care au impus carantina în România sau cu măsurile luate de Guvern, s-a întâmplat ca și primul caz de coronavirus în România să fie anunțat tot pe tura mea’ și multe altele, situația se schimbă oricum de la oră la alta. De fapt, este un ritm atât de alert și intens în aceste zile încât eu am senzația că totul a început de luni bune. Parcă au trecut deja ani peste mine, brusc. Le mulțumesc colegilor mei reporteri și operatori de teren, care sunt cu adevărat în linia întâi, fără pauză și care trebuie să fie cu mintea extrem de limpede pentru ca la oameni să ajungă informația corectă’, a declarat Amalia Enache.

citește și...