Mărturisirile uluitoare ale Marianei Moculescu. ”Am stat ani de zile cu medicamente, cu doctori profesori și cu psihiatrie”

26.04.2022, 11:14
Mărturisirile uluitoare ale Marianei Moculescu. ”Am stat ani de zile cu medicamente, cu doctori profesori și cu psihiatrie”
Mărturisirile uluitoare ale Marianei Moculescu. ”Am stat an de zile cu medicamente, cu doctori profesori și cu psihiatrie”

Mariana Moculescu, în vârstă de 53 de ani, a făcut mărturisiri uluitoare într-un inteviu pe care l-a acordat pentru postul de telerviziune Antena Stars. Aceasta a vorbit despre divinitate, a dezvăluit ce vis a avut când a născut-o pe fiica sa, Nidia, dar a vorbit și despre sufeința provocată de moartea mamei sale.

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Nidia. Ulterior, Mariana Moculescu a avut o relație cu Massimiliano Lorenzini, un italian bogat. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație, iar Mariana Moculescu s-a întors în România.

Mariana Moculescu a făcut tot felul de dezvăluiri într-un interviu pentru Antena Stars. Aceasta a vorbit despre divinitate, a dezvăluit ce vis a avut când a născut-o pe fiica sa, Nidia, dar a vorbit și despre sufeința provocată de moartea mamei sale. „Cred că l-am visat pe Dumnezeu. Mi-a apărut un chip în vis, a fost ceva îngrozitor, am simțit că s-a rupt totul în mine. S-a localizat undeva în mine acea traumă fanstastică de la naștere. Chipul mi-a spus că dacă voi gusta din laptele meu care este sfânt, îl voi vedea pe Dumnezeu, apoi a dispărut”, a spus Mariana Moculescu, notează spynews.ro.

Mărturisirile uluitoare ale Marianei Moculescu. ”La 30 de ani mi-am dat seama de fapt de cine suntem și am avut vise deosebite de atunci, cu Dumnezeu”

Mariana Moculescu a fost extrem de afectată de moartea mamei sale: „Am stat ani de zile cu medicamente, cu doctori profesori și cu psihiatrie, pentru că pe mine moartea ei m-a dărâmat. La 30 de ani mi-am dat seama de fapt de cine suntem și am avut vise deosebite de atunci, cu Dumnezeu. La nașterea Nidiei puteam să mor, am avut un vis atât de mare, atât de revelator”.

„Am avut o relație extrordinară cu părinții, am adorat-o pe mama, cu toate că nu mi-am dat seama de niște aspecte ale vieții, dar când am aflat că are cancer mi s-a declanșat un șoc psihic de depresie care a durat și încă mai durează”, a mai declarat aceasta.

citește și...