Mărturisirile Silviei Popescu, câștigătoare la ”Bravo, ai stil”. ”Da, am fost amanta cuiva”

17.11.2021, 12:09
Mărturisirile Silviei Popescu, câștigătoare la ”Bravo, ai stil”. ”Da, am fost amanta cuiva”
Mărturisirile Silviei Popescu, câștigătoare la ”Bravo, ai stil”. ”Da, am fost amanta cuiva”

Silvia Popescu, cea care a câștigat două ediții ale emisiunii ”Bravo, ai stil”, de la postul de televiziune Kanal D, a făcut dezvăluiri neștiute din viața sa personală.  Aceasta și-a deschis sufletul în cadrul unei emisiuni online și a vorbit despre bărbatul pe care l-a iubit foarte mulți ani. ”Da, am fost amanta cuiva”, a spus Silvia Popescu la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță.

Silvia Popescu este câștigătoarea a două ediții „Bravo ai stil”, emisiune difuzată de postul de televiziune Kanal D. Aceasta a căștigat, în anul 2016, prima ediție a show-ului ”Bravo, ai stil”. În anul 2018, Silvia Popescu a participat la ”Bravo, ai stil! All Stars”, ieșind învingătoare și de data aceasta.

Silvia Popescu a fost prezentă la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, unde a făcut mărturisiri din viața sa.

Mărturisirile Silviei Popescu, câștigătoare la ”Bravo, ai stil”. ” Era un bărbat care umbla, nu îți dădeai seama că era căsătorit”

“10 ani m-am rugat în fiecare zi de 10 ori pe zi să fiu familie cu el, să ne căsătorim. El nu vedea asta niciodată, nu mă vedea atunci. Era un bărbat liber nu ca statut, era căsătorit. Era un bărbat care umbla, nu îți dădeai seama că era căsătorit. Nu m-am simțit amantă. Când ești copil nu îți dai seama. Când ai 20 de ani nu îți dai seama. Când am făcut vreo 32 de ani mi-am dat seama și am realizat că ce vedeam nu era realitatea. E o discuție atât de ciudată. Da, am fost amanta cuiva. Nu era ca și când soția avea alte beneficii, poate doar financiare. La vârsta aceea nu îmi dădeam seama cât atârnă pe spatele meu. Dumnezeu nu lasă nimic nerăsplatit, mi-a dat un copil, el nemaidorind să facă un copil, având deja un copil din altă căsătorie. Când a spus că vrea să ne căsătorim, eu am rămas șocată. Uite că am facut copilul și nu ne-am căsătorit”, a povestit Silvia Popescu, notează kanald.ro.


“Am iubit cum nu am crezut ca sunt capabilă. L-am iubit așa cum nu am iubit-o nici pe fiica mea când am născut și am stat și mi-am analizat foarte bine sentimentele. Atât m-a bulversat energetic această persoană și atât mi-a dat peste cap principii, idei, valori, încât în momentul acela, acum 5 ani, îți spuneam că este totul. Dacă mă întrebi acum, după ce s-a întâmplat să întâlnesc două persoane extraordinare în viața mea, care m-au făcut să mi se miște pământul sub picioare, nu ar fi fost el dragostea la prima vedere. Dar recunosc că gesturile făcute de inima mea, memoria, sentimente, nu au mai fost capabile ulterior”, a completat aceasta.

citește și...