Mărturisirile neașteptate ale lui Alexandru Papadopol. ”Chiar am vrut să renunţ de tot la Facebook”

06.06.2021, 12:57
Mărturisirile neașteptate ale lui Alexandru Papadopol. ”Chiar am vrut să renunţ de tot la Facebook”
Mărturisirile neașteptate ale lui Alexandru Papadopol. ”Chiar am vrut să renunţ de tot la Facebook”

Actorul Alexandru Papadopol  a afirmat că a fost la un pas să renunțe la pagina sa de Fcacebook, după valul de comentarii pe care l-a primit în mediul online.

Alexandru Papadopol a fost căsătorit cu actrița Ioana Ginghină. La o emisiune de televiziune,  Ioana Ginghină a scos la iveală amănunte pe care nu le mai spusese despre fostul său soț, Alexandru Papadopol. Vedeta a dezvăluit cum și-a dat seama că fostul ei partener de viață, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, avea o relație cu actrița Adriana Titieni, fosta soție a actorului Adrian Titieni.  În pozele pe care le posta pe Facebook, Adriana Titieni purta hainele lui Alexandru Papadopol.

Alexandru Papadopol a dezvăluit, într-un interviu pentru publicația Formula AS, că, în ultimul an a vrut să renunțe definitiv la Facebook.

”Cât despre Internet, eu chiar am vrut să renunţ de tot la Facebook, mai ales în ul­timul an. Singurul motiv care m-a împiedicat a fost tot munca. Atât ca actor la Odeon, dar mai ales în colaborările cu teatrul independent, avem nevoie de promovare, iar lucrul acesta se face bine în me­diile sociale. Acolo se anunţă spectacolele, acolo circulă azi cel mai rapid informaţia”, a declarat actorul.

Acesta a explicat și care a fost motivul pentru care a vrut să renunțe la contul său de Facebook: ”Pentru că au fost destul de multe războaie pe Facebook, oameni care au păreri din ce în ce mai vi­o­lente. În nume propriu sau în anonimat, în coa­liţii de păreri sau singuri, oamenii aceştia atacă, iar pe mine lucrul ăsta mă afectează. Nu te poţi as­cunde la nesfârşit sub aripa lui „nu-mi pasă”, iar odată ce dai replică a­cestor oameni, se de­clanşează un tă­vălug de comentarii, unele chiar cum­plite. Internetul a devoalat o su­medenie de frustrări în această pe­rioadă, de aceea am vrut să renunţ. Ştiu că într-un fel asta spune multe şi despre cum eram noi înainte de pandemie, dar acum chiar răbufnim. Realizez acum că, totuşi, contactul cald dintre semeni mai tempera un pic frustrările. Când se întâlnesc, oamenii se simt, se văd, îşi urmăresc atent reacţiile şi se mai calmează. În această perioadă, însă, fiecare a stat închis în casa lui, imaginând sce­na­rii despre celălalt. Adolescenții, care sunt mult mai is­teţi decât noi, spun că aceşti oameni „îşi dau fil­me”. Adică stau în cuibul lor şi mintea le generează filme închipuite despre alţii. Ştiu expresia asta chiar de la fata mea…”.

Alexandru Papadopol: ”În vara aceasta voi preda lucrarea de doctorat”

Alexandru Papadopol a mărturisit că în nu s-a gândit nicio clipă, în această perioadă de pandemie de coronavirus, să se reprofileze.

În plus, acesta abia așteaptă ca în vară să își prezinte lucrarea de doctorat.

”Aş fi luat-o ca pe un eşec per­sonal, să nu reuşesc să mă descurc şi să tre­bu­iască să mă reprofilez ca să supravieţuiesc. Nici vor­bă! Mai ales că, aşa cum spuneam, eu chiar am mun­cit. Nu numai în teatru, ci şi în film. Pe lângă seria „Banii negri” de pe HBO, care s-a filmat înainte de pandemie, dar a fost pro­mo­vat în timpul ei, am fil­mat şi un lungmetraj, „Balaurul” se numeşte. Un scenariu bun de tot şi o regie de excepţie, în persoana lui Octav Che­laru. Filmul îşi ia deja zborul spre festivaluri şi sper să fie bine primit pe unde ajunge. În plus, perioada aceasta grea mi-a oferit şi un dar: timpul. În sfârşit, am avut răgazul să mă ocup de lucrarea de doctorat, care până acum a tot fost amânată. Înainte de lockdown eu aveam şi douăsprezece reprezentaţii pe lună, plus filme, aşadar nici vorbă de timp. Ei bine, în vara aceasta, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi preda lucrarea de doctorat. Mă bucur, pentru că în sistemul românesc nu poţi fi profesor la Facultatea de Teatru dacă nu ai această diplomă, iar de-oi avea poftă a preda vreodată, nu aş vrea să fiu un doc­torand pensionar. Ha! Ha! Lăsând gluma la o parte, chiar îmi place să fiu profesor. Din practica de la doctorat, din diferite activităţi şi cursuri pentru tineri, simt că empatizez cu studenţii, că le dau încredere şi mi-ar plăcea să fiu profesor practicant, adică încă să fiu un actor activ în timp ce şi predau”, a explicat Alexandru Papadopol.

citește și...