Alex Papadopol i-a interzis Ioanei Ginghină să îi pronunțe numele

29.09.2019, 12:18
Alex Papadopol i-a interzis Ioanei Ginghină să îi pronunțe numele
Alex Papadopol i-a interzis Ioanei Ginghină să îi pronunțe numele

Deși Alex Papadopol și Ioana Ginghină au o relație armonioasă de prietenie de dragul fetiței lor, actorul i-a interzis fostei sale soții să îi mai pronunțe numele. 

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat pe cale amiabilă, la notar, acum trei luni. Deși lucrurile păreau să meargă bine și ambii părea că au trecut cu bine peste despărțire, iată că acum au început să apară problemele.

Ioana Ginghină încă păstrează verigheta

Actrița a dezvăluit, pentru Click, că fostul său soț i-a interzis să îi mai pronunțe numele, deoarece nu mai dorește niciun fel de asociere cu ea. 

„Și acum cum o să-i spun: el?!”, a spus Ioana, care a împlinit recent 43 de ani. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere în Roma, alături de o prietenă, însă la scurt timp după ce a revenit în țară a primit un telefon de la Papadopol, care îi spunea să nu îi mai rostească numele în public. 

Ginghină a mai dezvăluit că încă păstrează verigheta: „Nu o mai port, normal, dar o țin ca amintire. Doar nu o s-o topesc acum. Cred că mai am și verigheta de la prima căsătorie, o să fac colecție de verighete!”.

 

citește și...