Mărturisirile jurnalistei Dana Chera. ” Mi-e teamă de penibil! Și, da, în viața mea am fost și penibilă de vreo câteva ori”

20.12.2020, 12:49
Mărturisirile jurnalistei Dana Chera. ” Mi-e teamă de penibil! Și, da, în viața mea am fost și penibilă de vreo câteva ori”
Mărturisirile jurnalistei Dana Chera. ” Mi-e teamă de penibil! Și, da, în viața mea am fost și penibilă de vreo câteva ori”

Jurnalista Dana Chera, fostă Grecu, a făcut mărturisiri despre viața sa din prezent.

Dana Chera, cunoscută publicului telespectator ca Dana Grecu, a fost ani de zile moderatoare TV la postul Antena 3. În prezent, telespectatorii o pot vedea la Medika TV, realizând dezbaterile „Medika special”. Despre cariera sa în televiziune a făcut declarații jurnalista pentru femeia.ro. ”Eu fac televiziune din pasiune. N-am ars pași. Am luat-o de jos. Știu tot: de la munca de noapte, ca reporter, până la ediții speciale, live, în prime time. Știu. Niciodată nu mi-am căutat valul pe care să mă urc pentru a parveni în meseria mea. Totul a venit de la sine. Firesc. De bun simț. Acestea toate sunt fapte! Credibilitatea vine, în mare măsură, din firescul cu care faci lucrurile în viață, din respectul pentru cei cu care muncești, toți… foarte importanți, și din aprecierea sinceră a celor în fața cărora vorbești. Iubirea publicului? Ei, aici doar Domnul știe! Eu pot spune doar că El a pus în mine ceva care mă face să simt în mod special energia cuvintelor. Simt că vorbesc cu tot sufletul meu! Și asta nu mi-o poate lua decât Cel care mi-a dat talantul. Se fac 17 ani de presă națională. N-au fost liniari. Au fost chiar vremuri grele. Sunt urme ale greului în mine, ca om. Și nu greul în general, ci lipsa de echilibru. Aș putea vorbi despre asta ore!”, a spus aceasta.

”Nu mi-am propus niciodată să fiu altfel de cum sunt. Cred că toți avem râs și plâns de împărtășit! Și mai ales plâns. Îl ținem ascuns, al nostru. Și nu de dragul lui, ci de teamă că oamenii ne-ar putea pune etichete. Când stările sunt sincere, când vin din suflet, etichetele celorlalți n-au nicio valoare. Sunt ale lor! Teama? Mi-e teamă de penibil! Și, da, în viața mea am fost și penibilă de vreo câteva ori”, a mai spus dana Chera, întrebată fiind dacă îți poate exprima sentimentele fără teamă.

Dana Chera, despre familia sa

în interviu respectiv, Dana Chera a vorbit și despre familia sa, afirmând că aceasta copntează cel mai mult pentru ea.

Jurnalista se bucură că are un program care îi permiote să fie cât mai mult timp alături de cei dragi.

”Familia mea contează pentru mine cel mai mult dintre toate cele câte se pot întâmpla! Totul se învârte de jur împrejurul ei. Nimic pe lumea asta nu merită atenție mai mare decât ai tăi. Familia ta. Nimic. Cine spune altceva, nu iubește pe nimeni. Nici măcar pe el. Lucrez două zile pe săptămână. E programul pe care eu l-am decis. E drept, am găsit la Medika TV înțelegere și dorința de a fi împreună într-un proiect extrem de interesant”, a mărturisit Dana Chera.

citește și...