Mărturisirile Irinei Rimes. ”Bărbatul ălă frumos cu care m-aș fi căsătorit”

20.06.2021, 16:18
Mărturisirile Irinei Rimes. ”Bărbatul ălă frumos cu care m-aș fi căsătorit
Mărturisirile Irinei Rimes. ”Bărbatul ălă frumos cu care m-aș fi căsătorit"

Cântăreața Irina Rimes a dezvăluit pentru ce bărbat celebru din România a făcut o pasiune atunci când era mică.

La o emisiune de televiziune, Irina Rimes a mărturisit că atunci când era mică a făcut o pasiune pentru Cosmin Cernat, cel care a fost prezentatorul emisiunii ”Exatlon”. „Bărbatul ălă frumos cu care m-aș fi căsătorit”, a spus Irina Rimes despre Cosmin Cernat, potrivit wowbiz.ro.

Cosmin Cernat a fost impresionat de declarația făcută de Irina Rimes. ”M-a emoționat întâlnirea cu Irina Rimes, este o față extraordinară. Am fost impresionat să ascult povestea ei. Mi-a mărturisit că întâlnirea noastră i-a amintit de copilărie, pentru că mă urmărea la televizor și dorea să se căsătorească cu mine. Este pentru mine onorant că un star ca ea m-a avut ca idol în copilărie. Este o fată foarte profundă”, a comentat acesta.

Irina Rimes se iubește cu un francez

Irina Rimes a fost căsătorită cu Andi Bănică, dar a ajuns la divorț. În prezent, cântăreața are o relație cu francezul David Goldcher, care activează tot în domeniul muzical.

Irina Rimes a fost invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță, unde a dat detalii despre viața ei sentimentală. Artista a vorbit despre căsătoria cu David Goldcher.

„L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut am zis: ”ce-i cu copilul ăsta?” Eram amândoi pierduți în spațiu. Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții, cu ”dezbrăcratul miresei”. Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici. Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților. A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: ”pe ăsta să nu-l mai pierzi!”. Mi-am întâlnit și eu socrii, pe Frederik și pe Jean Jaques. Tata socru e un om tare interesant. Vorbesc în franceză cu ei, mi-am luat profesor de franceză în pandemie. Și David învață româna tot cu profesorul meu”, a declarat Irina Rimes.

citește și...