Mărturisirile emoționante ale lui Fuego despre mama sa. ”Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta”

04.07.2022, 12:40
Mărturisirile emoționante ale lui Fuego despre mama sa. ”Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta”
Mărturisirile emoționante ale lui Fuego despre mama sa

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a făcut mărturisiri de suflet despre mama sa. ”Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta. A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special”, a declarat artistul, în vârstă de 45 de ani, despre cea care i-a dat viață.

Fuego este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră.  Cântărețul a vorbit, în cadrul unui interviu pentru playtech.ro, despre mama sa, Eugenia.

Artistul a făcut dezvăluiri de suflet despre cea care i-a dat viață.

Mărturisirile emoționante ale lui Fuego despre mama sa. ”Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe din visurile ei, a muncit și mi s-a dedicat în totalitate”

„Mama mea, Eugenia, este fără doar și poate, eroina mea. Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta. A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special. Parcă de fiecare dată mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi, pentru ce m-a învățat, pentru tresăririle ei. Mama este omul la care eu revin mereu și care mă înțelege, mă ascultă și-mi oferă cele mai calde și sincere sfaturi. Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe din visurile ei, a muncit și mi s-a dedicat în totalitate, luptând cumva cot la cot cu mine pentru ascensiunea mea din toți acești ani.M-a susținut necondiționat, mi-a deschis porți, a avut grijă de mine și cred din suflet că i-am împlinit așteptările”, a declarat Fuego pentru sursa mai sus-menționată.

„Mama este cea care și-a dorit ca eu să devin artist, înainte de a mă naște! Și-a setat lucrul acesta și cred că și asta a contat. Tot ea mi-a descoperit și vocea și de mic a cântat cu mine, mi-a insuflat dragul de muzică românească”, a completat artistul.

citește și...