Mărturisirile dureroase ale Oanei Lis după ce ea și soțul său au avut COVID-19. ”Viorel deja își aranjase locul de veci”

24.11.2021, 12:25
Mărturisirile dureroase ale Oanei Lis după ce ea și soțul său au avut COVID-19. ”Viorel deja își aranjase locul de veci”
Mărturisirile dureroase ale Oanei Lis după ce ea și soțul său au avut COVID-19. ”Viorel deja își aranjase locul de veci”

Oana Lis, în vârstă de 42 de ani, și partenerul ei de viață, Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani, au fost infectați cu COVID-19. După o perioadă în care au stat în spital, cei doi au fost externați. Oana Lis a explicat, la o emisiune de televiziune, cum a fost experiența COVID-19 pentru ea și soțul ei. ”Viorel deja își aranjase locul de veci”, a mărturisit aceasta.

Oana Lis și soțul său, Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului, au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Aceștia au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost internați în spital. Zilele acestea, Oana și Viorel Lis au fost externați.

Oana Lis a intrat în direct la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a făcut declarații despre starea sa de sănătatea și a partenerului ei de viață, explicând și cum a fost experiența COVID-19 pentru ei.

Mărturisirile dureroase ale Oanei Lis după ce ea și soțul său au avut COVID-19. ”A fost o experiență extraordinar de grea pentru mine, îmi dau și lacrimile”

„Suntem acasă, e incredibil! Sincer, în momentul acesta, Viorel Lis nu poate să apară pentru că doarme. Vreau să îl las să se recupereze, dar este o minune Dumnezeiască că am trecut peste pragul critic și am ajuns acasă. Viorel are 78 de ani acum, boala începuse să-i mănânce din plămâni, așa cum zice Viorel. A avut pneumonie interstițială, medie am avut amândoi. Acum lumea mă întreabă pe mine ce tratament am luat. Dar nu există un tratament minune, tratamentul meu și al lui Viorel a fost diferit. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Matei Balș”, a declarat Oana Lis.

”A fost o experiență extraordinar de grea pentru mine, îmi dau și lacrimile, îmi făceam griji pentru mine, dar când iubești pe cineva își faci griji și pentru celălalt. Fiecare zi a fost diferită, simptomele au fost diferite de la fiecare zi, Viorel deja își aranjase locul de veci pentru că nu știa dacă va trece peste perioada asta, dar uite Dumnezeu ne-a ajutat și poate că și rugăciunile oamenilor care mi-au scris”, a completat soția lu Viorel Lis.

citește și...