Mărturisirile dureroase ale lui Lili Sandu. ”Nu știu dacă tatăl meu mi-a spus vreodată te iubesc”

21.06.2022, 15:45
Mărturisirile dureroase ale lui Lili Sandu. ”Nu știu dacă tatăl meu mi-a spus vreodată te iubesc”
Mărturisirile dureroase ale lui Lili Sandu. ”Nu știu dacă tatăl meu mi-a spus vreodată te iubesc”

Lili Sandu, în vârstă de 43 de ani, și-a deschis sufletul la podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Aceasta a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre tatăl său și relația pe care a avut-o cu acesta. ”Nu știu dacă tatăl meu mi-a spus vreodată te iubesc”, a mărturisit vedeta.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august 2020, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie 2020, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul.

În plan profesional, cariera lui Lili Sandu a început în anul 1995, a avut primul contact cu scena prin intermediul emisiunii ”Școala Vedetelor”, după care a colaborat cu trupa Trinity, împreună cu Ileana Lazariuc. Lili Sandu a avut o scurtă carieră solo până în anul 2009, iar apoi a plecat în SUA pentru a deveni actriță. Aceasta a apărut în câteva telenovele în România și a prezentat mai multe emisiuni TV.

Mărturisirile dureroase ale lui Lili Sandu. ”Era o iubire cu autoritate și cu bătaie, că așa știa el”

Prezentă la podcastul realizat de Cătălin Măruță, Lili Sandu a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre părinții săi. Vedeta a vorbit despre relația cu tatăl său, care nu a fost deloc una bună.
„Tatăl meu înțelegea iubirea la un alt nivel, nu era iubirea aia din vorbe, era o iubire cu autoritate și cu bătaie, că așa știa el. Era dintr-o familie cu șase frați, doar băieți. Și relația noastră, una peste alta, nu a fost grozavă și tot timpul mă uitam la alte prietene și vedeam așa iubirea aia… Nu știu dacă tatăl meu mi-a spus vreodată te iubesc. Nu cred că mi-a spus. Aveam așa o invidie. Eram singură la părinți și mama încerca, de câte ori putea, să suplinească, dar e greu. Dacă nu e tata, e mai greu să-i suplinească altcineva locul. Mi-a părut rău că nu am putut să am o discuție cu el, adică lucrurile au rămas neclare cumva. Am avut nevoie de puțină terapie ca să înțeleg anumite lucruri, pentru că mă învinovățeam. Am înțeles că nu e vina mea și că let it go. Cel mai important e să lași. L-am acceptat așa cum a fost și am înțeles de ce a făcut lucrurile astea, de ce s-a comportat așa”, a detaliat Lili Sandu, notează wowbiz.ro.
citește și...