Mărturisirile dureroase ale lui Carmen Rădulescu. ”M-au luat de la casa de copii cu răni pe corp, cu bube în cap”

23.02.2021, 11:37
Mărturisirile dureroase ale lui Carmen Rădulescu. ”M-au luat de la casa de copii cu răni pe corp, cu bube în cap”
Mărturisirile dureroase ale lui Carmen Rădulescu. ”M-au luat de la casa de copii cu răni pe corp, cu bube în cap”

Cântăreața Carmen Rădulescu a mărturisit că a fost înfiată și a vorbit la o emisiune TV despre mama sa biologică, dar șio despre părinții săi adoptivi.

Carmen Rădulescu a fost adoptată. Artista a afirmat că a ajuns la orfelinat plină de răni și bube din cauza mamei sale naturale. ”În urma a două emisiuni unde am povestit chestia asta, am primit un telefon de la un bărbat care este rudă cu această femeie care m-a născut, mamă…hai să-i zic mamă deși nu am cum, nu pot. (…) Spune că nu a fost chiar așa cum am povestit, că nu am fost bătută, că nu am fost ținută de picioare cu capul în jos…. și zic: ”Dar cum să fie din moment ce părinții mei m-au luat de la casa de copii cu răni pe corp, cu bube în cap” … tot ce era mai rău le adunasem eu”, a mărturisit Carmen Rădulescu la Antena Stars, relatează spynews.ro.

Vedeta a povestit și despre grija cu care a fost tratată de părinții săi adoptivi. „De la vreo 3-4 luni de când m-au luat părinții mei, au început să răsară flori pe mine în loc de bube. Mi-au vindecat fiecare rană a corpului”.

Carmen Rădulescu, despre viața sa sentimentală

Carmen Rădulescu a făcut și declarații despre viața sa sentimentală.

„Sunt mai fericită că am divorțat decât dacă aș fi continuat această căsnicie. (…) Sunt mult mai fericită, sunt mult mai împlinită decât dacă aș fi fost căsătorită în continuare. Toate le-a aranjat Dumnezeu, toate au intrat pe drumul bun”, a spus aceasta, conform sursei citate anterior.

„Am un prieten, mă rog, când și când. Mi-e foarte bine așa cum sunt. Nu mai contează nici actul, dar nici nebunia asta, nu mai pot să spun că sunt îndrăgostită ca la 20 de ani. Nu mai pot să spun că îmi lipsește. Suntem prieteni, ne vedem când ne dorim, când stabilim, și doar atât”, a completat artista.

Cine este Carmen Rădulescu

Carmen Rădulescu a apărut prima dată pe scenă la vârsta de trei ani, iar la 14 ani începe deja să participe la diferite festivaluri interjudeţene de muzică uşoară. A fost una dintre cele mai cunoscute artiste din generaţia de aur.

Carmen Rădulescu a lansat şlagăr după şlagăr, printre melodiile care s-au bucurat de un imens succes la public numărându-se cântece precum: „Speranţă, dă-mi speranţă”, „Muzica te cheamă” şi „Nu ştiu”.

În anul 1988, Carmen Rădulescu s-a căsătorit cu Sorin Oprea, fiul regretatului dirijor Paraschiv Oprea. În anul 1989, cântăreaţa l-a adus pe lume pe fiul ei, Sorin. Acesta are 31 de ani, este de profesie pilot și este căsătorit de trei ani cu Andreea. Sorin a devenit tătic în luna iulie a anului trecut. Soția sa a adus pe lume un băiețel, care a primi numele Vladimir. Anul trecut, artista a dezvăluit că este studentă cu acte în regulă, la Facultatea de Arte „Ovidiu” din Constanța, la secția Actorie

citește și...