Carmen Rădulescu e studentă la 56 de ani. ”Așa a fost să fie”

20.12.2020, 11:14
Carmen Rădulescu e studentă la 56 de ani. ”Așa a fost să fie”
Carmen Rădulescu e studentă la 56 de ani. ”Așa a fost să fie”

Interpreta de muzică ușoară Carmen Rădulescu a dezvăluit că este studentă la 56 de ani.

Carmen Rădulescu a fost invitată la emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, unde a făcut mărturisiri neașteptate. Artista a dezvăluit că este studentă cu acte în regulă, la Facultatea de Arte „Ovidiu” din Constanța, la secția Actorie. Vedeta a explicat că regretă faptul că nu a făcut facultatea cu ani în urmă.

„Am acest regret că puteam să o fac și la 20 și la 30 și la 40, de ce la 56? Ei, uite așa a fost să fie. Nu mi-e rușine și nu o să îmi fie niciodată rușine să spun anii pe care îi am pentru că mă bucur de fiecare an pe care mi-l dă Dumnezeu”, a declarat Carmen Rădulescu, citată de spynews.ro.

Carmen Rădulescu a devenit bunică în vara acestui an

Carmen Rădulescu a apărut prima dată pe scenă la vârsta de trei ani, iar la 14 ani începe deja să participe la diferite festivaluri interjudeţene de muzică uşoară. A fost una dintre cele mai cunoscute artiste din generaţia de aur.

Carmen Rădulescu a lansat şlagăr după şlagăr, printre melodiile care s-au bucurat de un imens succes la public numărându-se cântece precum: „Speranţă, dă-mi speranţă”, „Muzica te cheamă” şi „Nu ştiu”.

În anul 1988, Carmen Rădulescu s-a căsătorit cu Sorin Oprea, fiul regretatului dirijor Paraschiv Oprea. În anul 1989, cântăreaţa l-a adus pe lume pe fiul ei, Sorin. Acesta are 31 de ani, este de profesie pilot și este căsătorit de trei ani cu Andreea. Sorin a devenit tătic în luna iulie a acestui an. Soția sa a adus pe lume un băiețel, care a primi numele Vladimir.

citește și...