Mărturisirea Simonei Gherghe. ”Ce să le fi spus? Că m-am săturat să intre cu bocancii în chestiunea asta atât de intimă și dureroasă?”

06.08.2020, 10:44
Mărturisirea Simonei Gherghe. ”Ce să le fi spus? Că m-am săturat să intre cu bocancii în chestiunea asta atât de intimă și dureroasă?”
Mărturisirea Simonei Gherghe. ”Ce să le fi sus? Că m-am săturat să intre cu bocancii în chestiunea asta atât de intimă și dureroasă?”

Vedeta de televiziune Simona Gherghe a povestit despre perioada dificilă prin care a trecut înainte de a deveni mamă.

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan. Până să devină mamă, însă, vedeta de televiziune a trecut prin momente dificile. despre problemele cu care s-a confruntat a povestit Simona Gherghe în cadrul unei campanii de promovare a produselor de întreținerele personală.

”M-am decis să vorbesc despre o perioadă dificilă, din viața mea. Mă știți, sunt un om discret și nu “dau din casă” prea mult… M-am chinuit mult să am copii. Aproape doi ani de zile, am tot mers la medicul ginecolog, căci nu puteam să rămân însărcinată. Au urmat tratamente de stimulare ovariană, ecografii peste ecografii, teste de ovulație, așteptare și dezamăgire.

Și peste toate astea, întrebarea obsesivă a celor pe care îi întâlneam: “dar tu când faci un copil?” Ce să le fi spus? Că mă doare? Că nu știu să le răspund? Că m-am săturat să intre cu bocancii, în chestiunea asta atât de intimă și dureroasă? Cum știți deja, povestea mea e una cu final fericit. Sunt mamă a doi copii, însă multe alte femei suferă de infertilitate și se luptă și cu prejudecățile celor din jur. Știu că multe dintre voi ați obținut cu greu o sarcină, altele încă visați să va strângeți puiul în brațe”, a mărturisit Simona Gherghe în mediul online.

Se întoarce în televiziune doar dacă va avea un proiect potrivit

Simona Gherghe a prezentat ani de zile emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, proiect la care a renunțat înainte de a aduce pe lume cel de-al doilea copil.

Fosta moderatoare de la show-ul ”Acces Direct” a mărturisit însă că îi este dor de televiziune.

”Mi-e dor de televiziune, de starea aia de live”, a afirmat recent vedeta.

Deși îi e dor de televiziune, Simona Gherghe nu se grăbește să revină pe micile ecrane cu orice preț. Aceasta a afirmat că va reveni în televiziune în momentul în care va avea parte de un proiect care să i se potrivească.

”Pot să mai aștept până va fi ceva care să merite întoarcerea mea pe sticlă. Deocamdată sunt bine așa. Când voi avea un proiect care să mi se potrivească, mă voi întoarce. Dar doar atunci”, a mai precizat ea.

 

citește și...