Mărturisirea Lidie Buble. ”Am momente când doar un astfel de gând mă dărâmă”

11.04.2021, 15:42
Mărturisirea Lidie Buble. ”Am momente când doar un astfel de gând mă dărâmă”
Mărturisirea Lidie Buble. ”Am momente când doar un astfel de gând mă dărâmă”

Cântăreața Lidia Buble și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu.

Lidia Buble a acordat un interviu pentru libertateapentufemei.ro. În cadrul aacestuia, artista a fost întrebată pentru ce anume nu se simte pregătită niciodată. ”Nu cred că am să fiu pregătită vreodată să mă despart de părinții mei. Am momente când doar un astfel de gând mă dărâmă chiar dacă știu că o să stam toți, cândva, la masa Tatălui. Nu cred că e pui pe lumea asta care să fie pregătit pentru marea despărțire”, a răspuns Lidia Buble.

De asemenea, vedeta a dezvăluit și ce anume o emoționează teribil și îi provoacă foarte mare tristețe. ”Tot ce tine de suferința copiilor sau a bătrânilor. Indiferent că-mi sunt apropiați sau nu. Mi-e greu să văd oameni plângând altfel decât de fericire. Orice urmă de întristare mă dă peste cap și mă dărâmă emoțional”, a mărturisit artista.

Lidia Buble, despre greutățile din copilărie

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, cu mulți copii. Vedeta a vorbit despre dificultățile prin care familia sa a trecut pe vremea când ea era o copilă.

Deși părinții săi s-au descurcat greu, Lidia Buble a afirmat că a învățat astfel să aprecieze valoarea banului. Mai mult decât atât, artista spune că ea și frații săi au învățat că nimic nu li se cuvine și că trebuie să muncească din greu pentru lucrurile pe care și le doresc.

„Nu putem vorbi, neapărat, despre lipsuri financiare. Noi eram 11 copii, iar părinții întrețineau întreaga familie dintr-un singur salariu și o mică afacere. Nu cred că am dus-o mai rău decât alții, dar, cu siguranță, nici mai bine.  Asta ne-a învățat să apreciem valoarea banului, să știm că nu ni se cuvine totul și că trebuie să muncim pentru lucrurile pe care ni le dorim”, a declarat Lidia Buble într-un interviu.

citește și...