Dezvăluirile uneia dintre surorile Lidiei Buble. ”M-a scapăt din brațe la două săptămâni de când m-am născut”

25.11.2020, 12:59
Dezvăluirile uneia dintre surorile Lidiei Buble. ”M-a scapăt din brațe la două săptămâni de când m-am născut”
Dezvăluirile uneia dintre surorile Lidiei Buble. ”M-a scapăt din brațe la două săptămâni de când m-am născut”

Lorena, una dintre surorile cântăreței Lidia Buble,  și-a amintit de un accident din copilărie, când celebra ei soră a scăpat-o din brațe.

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, cu mulți copii. Una dintre surorile Lidiei Buble, Lorena, a povestit pe InstaStory, despre un accident pe care l-a provocat Lidia Buble, care a scăpat-o din brațe când era foarte mică.

“Lidia m-a scapăt din brațe la două săptămâni de când m-am născut – am avut fisură pe craniu, de la bărbie până la ceafă. Foarte grav, mi-am spart capul, doctorii nu mi-au dat șanse multe să trăiesc. Vă imaginați copil de două săptămâni aruncat pe gresie, sora mea mă arunca în sus și mă prindea. La un moment dat nu m-a mai prins. Frații mei s-au adunat toți și s-au rugat pentru mine foarte mult. După ce s-au rugat toți pentru mine, fisura nu mai exista. Era atât de gravă fisura, nu mai aveam mult de trăit, iar după ce s-au rugat fisura a dispărut”, a spus Lorena, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Ce probleme a avut mama Lidiei Buble înainte de a o naște pe Lorena

Lorena, mezina familiei Buble, a mai povestit că mama ei a fost sfătuită de medici să facă întrerupere de sarcină când a rămas gravidă.

“Mami a încercat să mai aibă încă doi copii înaintea mea, dar a pierdut acele două sarcini, de asta e diferență mai mare de vârstă intre mine și Diana, iar după două pierderi m-a avut pe mine. Medicul i-a spus că a avut prea multe sarcini: Doamnă Buble, dacă păstrați sarcina, o să muriți ori dumneavoastră, ori copilul”. Eu trebuia să ies oricum cu un handicap. Copilul va avea o viață foarte chinuită, dumneavoastră la fel, faceți avort, și mami a refuzat”, a spus Lorena Buble.

”I-a zis: Domnule doctor, dacă Dumneze vrea să-i dea o viață să i-o dea, dacă nu să i-o ia, dar eu nu fac așa ceva. A spus că deși putea să moară la naștere și copiii ei să rămână fără mamă, ea a ales să mă păstreze. S-a dus acasă și i-a povestit și lui tati și au fosst foarte triști. S-au rugat foarte mult pentru mine. (…)Am fost foarte sănătoasă la naștere. Am avut 4,5 kilograme. Bebe boss pe salon. Nimic din ce a spus medicul nu s-a întâmplat. Nimic, nimic. Nu am niciun handicap. Sunt foarte sănătoasă”, a adăugat sora cea mică a Lidiei Buble.

citește și...