Mărturisirea cutremurătoare a Mariei Cârneci. ”În fiecare secundă îi resimt lipsa”

15.10.2020, 11:10
Mărturisirea cutremurătoare a Mariei Cârneci. ”În fiecare secundă îi resimt lipsa”
Mărturisirea cutremurătoare a Mariei Cârneci. ”În fiecare secundă îi resimt lipsa”

Interpreta de muzică populară Maria Cârneci încă sudferă după dispariția celui care i-a fost partener de viață.

Cântăreața Maria Cârneci a trecut prin momente grele în luna noiembrie a anului trecut, când soțul său, Romulus Petrescu, a încetat din viață, răpus de o boală cumplită. Vedeta simte enorm lipsa celui care i-a fost partener de viață.

„A fost greu, ca și când jumătate din ființa mea n-ar mai fi lângă cealaltă jumătate. Eu nu am mai fost măritată niciodată. Ne-am căsătorit și am rămas împreună aproape 4 decenii și este greu când îți pierzi jumătatea. Trebuie să învăț să trăiesc. M-a binecuvântat Dumnezeu cu un băiat care la rându-i mi-a adus și o fată, pe nora mea, și împreună mi-au adus două minuni”, a declarat Maria Cârneci la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Maria Cârneci era însoțită peste tot de soțul său

Cântăreața de muzică populară Maria Cârneci a povestit că partenberul ei de viață o însoțea peste tot pe unde mergea, la toate evenimentele, fie că era vorba de spectacole din țară sau din străinatate.

„În fiecare secundă îi resimt lipsa, pentru că nu pot să merg undeva și să nu fi fost cu el și deși nu era din meseria mea m-a însoțit și în țară și în străinătate. Niciodată nu a ridicat tonul la mine, niciodată nu mi-a spus „nu se poate”. A fost un băiat foarte educat cu niște părinți de nota un miliard”, a mai spus Maria Cârneci, conform sursei mai sus-menționate.

Maria Cârneci: ”Am pus accent pe omenie, pe sănătate”

”Noi am ştiut foarte bine noţiunea de familie, de căsnicie, mai ales că părinţii lui au fost căsătoriţi 59 de ani, iar ai mei 52 de ani. Noi nu am ştiut ce e divorţul. Am învăţat, în schimb, respectul. Dacă am avut discuţii, le-am rezolvat în linişte. Nu cu jigniri, cu zbierete!

Nu ne-au pasionat maşinile de lux, hainele scumpe, nu ne-am poleit cu scumpătăţi, ci am pus accent pe omenie, pe sănătate. Un avocat, prieten de familie, a spus: „din cunoştinţele mele, a murit cel mai bun prieten şi om”, pentru că era foarte apreciat. Ce pot spune decât că mi-e foarte greu fără soţul meu. Am luptat să fie în viaţă, dar am ajuns să cred că e cât vrea Dumnezeu”, afirma artista într-un interviu.

 

citește și...