În ce stare se află tânăra de 17 ani incendiată de un criminal în serie! Medicii nu-i dau șanse de supraviețuire

13.06.2020, 17:57
În ce stare se află tânăra de 17 ani incendiată de un criminal în serie! Medicii nu-i dau șanse de supraviețuire
În ce stare se află tânăra de 17 ani incendiată de un criminal în serie/ foto: captura observator

Scene de groază județul Mehedinți! O tânăra de 17 ani se zbate acum între viață și moarte, după ce a fost incendiată de un criminal în serie. Victima se află în stare gravă la spital, cu arsuri de gradul doi și trei pe 90% din suprafața corpului. Din nefericire, medicii sunt rezervați în privința șanselor ei de supraviețuire.

Scandalul între adolescentă și bărbatul de 45 de ani a început după ce fata a mers la Poliție pentru a depune o plângere împotriva lui.

Fata se află în stare gravă la spital

Conform apropiaților, cei doi ar fi avut o relație amoroasă. Bărbatul a stropit-o cu benzină în timp ce fata dormea, după care i-a dat foc și a fugit. A fost prins de poliție la câteva ore de la incidentul din localitatea Dârvari.

Tânăra de 17 ani are arsuri de gradul I, II și III, iar în momentul de față respiră cu ajutorul aparatelor medicale.

‘Starea tinerei este destul de gravă. Ea a ajuns în cursul nopții la noi la spital, s-a făcut toaleta primară chirurgicală, a fost intubată la UPU și mutată în reanimare. Ea este îngrijită, este perfuzată, dar acum, chiar de un sfert de oră, am transferat-o cu elicopterul la Craiova. Acum este în drum spre Craiova’, a declarat doctorul Radu Iman, managerul Spitalului de Urgență din Drobeta Turnu Severin.

Adolescenta și criminalul se cunoșteau

Agresorul tinerei a mai fost condamnat la închisoare, pentru mai multe crime, însă a fost eliberat în mai 2019. Bărbatul de 45 de ani se cunoștea cu tatăl fetei.

Șocant este faptul că, în urmă cu o săptămână, adolescenta a mers să depună plângere pentru viol împotriva lui, iar apoi a fost luată în grijă de Protecția Copilului. La scurt timp, minora a fost luată acasă de bunica și fratele său.

“A dat sa fugă, era aproape de nuc încolo, a zis ca să o las sa ardă că el pleacă. Și i-am zis să stea de vorbă cu mine și a zis că nu stă, că el se omoară”, a declarat fratele victimei, scrie observatornews.ro.

citește și...