Mărturia terifiantă a unui bucureștean infectat cu coronavirus! Bărbatul a aflat din presă că a fost diagnosticat cu virusul din China

11.03.2020, 12:12
Mărturia terifiantă a unui bucureștean infectat cu coronavirus! Bărbatul a aflat din presă că a fost diagnosticat cu virusul din China
Mărturia terifiantă a unui bucureștean infectat cu Coronavirus! foto: captura video

Situația se complică tot mai mult pe zi ce trece în România din cauza coronavirusului! Unul dintre cele 8 persoane confirmate pozitiv cu coronavirus, marți, 10 martie, în București a făcut declarații cutremurătoare.

Mărturia terifiantă a unui bucureștean infectat cu coronavirus!

Bărbatul s-a întors din Londra la finalul lunii februarie. El a fost diagnosticat recent cu coronavirus și internat la Spitalul Victor Babeş. El a ajuns la spital abia luni, 9 martie, după ce a făcut febră mare și a chemat o ambulanță.

Acolo i s-a făcut testul pentru coronavirus şi apoi bărbatul a mers acasă, unde s-a autoizolat. Acesta a mărturisit că a aflat din presă că este infectat.

‘Bună dimineaţa, prieteni, La ora la care scriu acest mesaj sunt internat la Victor Babeş cu diagnosticul confirmat de coronavirus. Am ajuns în urmă cu aproximativ 1 oră, după ce am aşteptat ambulanţa 12 ore.

Luni seară am făcut febră 39.2, iar medicii de la Matei Balş mi-au făcut şi testul de coronavirus. Fusesem în Londra între 25-27 februarie, dar până zilele trecute Marea Britanie nu era considerată o zonă cu risc. Prin urmare toată lumea a crezut că şansele de a fi infectat sunt minime. Inclusiv eu. M-am izolat la domiciliu în aşteptarea rezultatului.

Rezultatul l-am aflat din presă. În jurul orei 17:30 am citit că: “Bărbat, 34 ani, Bucureşti, care s-a întors în data de 27 februarie 2020 din Londra, Marea Britanie, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balş.”

Era o şansă bună să fiu cazul 7 din 10 martie. Însă pe mine nu mă anunţase nimeni nimic. Am sunat la toate numerele pe care le-am găsit şi am vorbit cu toate persoanele despre care ştiam că ar putea avea chiar şi o minimă informaţie. Voiam evident să aflu dacă într-adevăr era vorba despre mine. N-am aflat nimic. După zeci de telefoane pe care le-am dat eu la toate numerele oficiale puse la dispoziţie, am fost sunat la 2 ore după ce aflasem informaţia din presă. Mi s-a confirmat că sunt pozitiv şi am fost informat că urmează să vină o salvare (acea “izoletă”) să mă preia”, a scris bărbatul pe Facebook, pe 11 martie.

citește și...