Mărturia cutremurătoare a tatălui uneia dintre fetele moarte în accident: ‘Ei s-au certat pe drum şi au vrut să se omoare!’

01.03.2021, 20:03
Mărturia cutremurătoare a tatălui uneia dintre fetele moarte în accident: 'Ei s-au certat pe drum şi au vrut să se omoare!'
Mărturia cutremurătoare a tatălui uneia dintre fetele moarte în accident: 'Ei s-au certat pe drum şi au vrut să se omoare!'

Tatăl uneia dintre fetele moarte în accidentul din cartierul Andronache a făcut mărturii cutremurătoare. Bărbatul este de părere că şoferiţa care le-a omorât pe cele două tinere, s-ar fi certat cu soţul ei şi ar fi vrut să îşi ia viaţa, iar acesta ar fi de fapt motivul pentru care ar fi intrat în stâlp.

Accidentul tragic a avut loc sâmbătă, 27 februarie. O șoferiță de 57 a intrat pe trotuar și a spulberat două fete de 6 și 21 de ani. La fața locului, martorii au încercat să le acorde ajutor tinerelor, însă în zadar. Cele două au decedat la spital.

Ce spune tatăl uneia dintre victime

”Ea mi-a omorât copilul! Nu a pierdut controlul. Ei s-au certat pe drum și au vrut să se omoare ei doi și au intrat în stâlp. Au omorât două vieți, doi pui, doi copii nevinovați. S-au certat și au vrut să se omoare”, a spus tatăl uneia dintre fetele decedate, scrie Antena 3.

Primarul Sectorului 2 din Capitală, Radu Mihaiu, a mers la fața locului, însă a fost luat la rost de locuitorii din zonă.

”Aş vrea să spun că mă simt ca în filmul ”Moartea domnului Lăzărescu”, unde, din cauza birocraţiei excesive, au ajuns să îşi piardă viaţa două fiinţe umane, două fete. Tot ce putem face acum după este să ne uităm în stânga, în dreapta şi să spunem, să nu încercăm să aruncăm pisica şi să spunem nu e vina mea. Vin în faţa dumneavoastră şi vă spun că eu şi birocraţia română din acest moment suntem vinovaţi pentru moartea acestor fete”, a spus primarul Sectorului 2.
citește și...