Marius Tucă a ieșit pozitiv la testul de coronavirus. Cum se simte jurnalistul

10.09.2020, 23:29
Marius Tucă a ieșit pozitiv la testul de coronavirus. Cum se simte jurnalistul
Marius Tucă a ieșit pozitiv la testul de coronavirus. Cum se simte jurnalistul

Marius Tucă a ieșit pozitiv la testul de coronavirus! În cursul zilei de joi, 10 septembrie, jurnalistul a aflat rezultatul testului. Moderatorul emisiunii Marius Tucă Show de pe Aleph News este asimptomatic.

El a fost internat pentru 24 de ore, iar starea lui de sănătate este bună. Marius Tucă, în vârstă de 54 de ani, a mărturisit că examenul CT la plămâni i-a ieșit bine.

Marius Tucă se simte bine

Într-o intervenție telefonică cu Adrian Sârbu, șeful de la Aleph News, Marius Tucă s-a confesat.

‘Sper să trec cât mai bine de această încercare pe care viaţa mi-a pus-o în faţă şi să mă întorc în studio. Îmi iubesc profesia, colegii şi spectatorii. Dacă tot nu am avut concediu anul acesta, covidul mi-a creat această oportunitate. Ţineţi aproape, dar nu mai aproape de un metru jumătate’, a spus Marius Tucă.

În ultimele ediții ale emisiunii, Marius Tucă a avut-o invitată pe Lidia Buble, căreia i-a dăruit cartea sa, “Am să te iubesc până la sfârșitul lumii”. Cei doi s-au fotografiat împreună.

Nea Mărin, infectat cu coronavirus

Nea Mărin, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Antena 1, a fost infectată cu coronavirus. El a mărturisit cum se simte după ce fost testat pozitiv și ce tratamente îi aplică medicii. În acest moment, este internat la Matei Balş, unde urmează un tratament care cuprinde şi antibiotice.

‘Mă simt foarte bine, n-am nicio chestie, n-am avut decât duminica trecută o temperatură de 38 şi de atunci nu am avut nimic. Dar s-a infectat un coleg de-al nostru, am zis să mă testez şi eu, m-am testat, sunt pozitiv. Am venit ieri la Matei Balş, la camera de gardă, m-am internat, sunt foarte bine.

Analizele sunt bune. Mi s-a spus că luni o sa fac un CT şi dacă nu sunt modificări, o să plec acasă luni sau marţi, să mă izolez ca şi ceilalţi la domiciliu. Am făcut un sigur test joi, a ieşit pozitiv. La fel şi soţia. Am venit şi ne-am internat. Mi-au făcut nişte injecţii în burtă, mi-a dat un antibiotic mai uşor. Şi soţia este bine, fără probleme’ , a declarat Nea Mărin, la Antena 3.

citește și...