Marius Țeicu, amintiri dureroase la patru ani de la moartea singurei fiice! Patricia suferea de leucemie

30.07.2021, 14:38
Marius Țeicu, amintiri dureroase la patru ani de la moartea singurei fiice! Patricia suferea de leucemie

În urmă cu patru ani, Marius Țeicu a trecut printr-o dramă cumplită! Compozitorul își pierdea singura fiică. Patricia Țeicu Rădulescu suferea de leucemie și s-a stins din viață la vârsta de 41 de ani. 

Fiica lui Marius Țeicu a fost internată luni bune la Fundeni și făcuse chiar și un transplant de măduvă. Din păcate, femeia a pierdut lupta cu viața și a lăsat în urmă doi copii minori, Andrei și Casandra.

Patricia Țeicu suferea de leucemie

“În 2015, mi-au apărut niște bubițe și am crezut că sunt pe fond nervos, că mă agit, pun pasiune în tot ce muncesc. Eu nu am avut nicio boală a copilăriei, nu răceam, nu am avut nimic, nu mă duceam la doctor. Și am crezut că totul e pe fond nervos, am stat vreo trei luni și apoi am fost la doctor. Am mers la dermatologie și acolo au descoperit că am tuberculoză.

Nu aveam niciun simptom. Și-au pus întrebări: de ce tuberculoză?, că însemna că imunitatea e la pământ. Am făcut analize și am fost descoperită cu un retrovirus, HTLV. Eu am avut un tip de leucemie foarte nou. La noi nu prea există”, povestea Patricia într-o emisiune a lui Cătălin Măruță.

Marius Țeicu nu-și revine după moartea fiicei sale

La patru ani de la moartea Patriciei, Marius Țeicu a rărit aparițiile publice și a preferat să fie mai discret. Bărbatul încă nu și-a revenit din șoc și a dezvăluit prin ce clipe grele trece de patru ani.

‘Nu, nu mi-am revenit, nici nu pot. Au trecut patru ani și încă o simt lângă mine. O mai și visez din când în când, știu că Patricia este îngerul nostru și, atunci când mai avem necazuri, ne ajută de acolo, de Sus. Mă rog la ea, uneori, o simt atunci lângă mine, știu că ne veghează. Nici nu îmi vine să cred că au trecut patru ani de când nu mai e Patricia… Au fost niște ani grei, urâți… Era lumina ochilor mei’, a mărturisit Marius Țeicu pentru Fanatik.

În doar câteva zile se vor împlini 4 ani de când Patricia Țeicu a decedat. Compozitorul a mărturisit că a făcut o serie de pregătiri pentru pomană.

”Am făcut comemorarea Patriciei. Chiar acum împărțim niște pachete, suntem la țară, și le oferim celor care au cunoscut-o de-a lungul timpului”, a mai spus Marius Țeicu.

citește și...