Marius Manole va juca în serialul ”Vlad”. Ce spune actorul despre rolul pe care îl interpretează

29.08.2020, 10:07
Marius Manole va juca în serialul ”Vlad”. Ce spune actorul despre rolul pe care îl interpretează
Marius Manole va juca în serialul ”Vlad”. Ce spune actorul despre rolul pe care îl interpretează

Actorul Marius Manole se alătură distribuției serialului ”Clad”, transmis de postul de televiziune Pro TV.

Marius Manole va apărea în noile episoade din serialul ”Vlad”. Toamna aceasta intră în scenă și un nou personaj, interpretat de Marius Manole, care este pe cale să strice planurile de răzbunare ale lui Vlad. Actorul joacă rolul lui Petre Toteanu, un procuror șef foarte abil și bun profesionist, care ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuței. Acesta va avea un rol important în continuarea poveștii.

 

”Am mulți colegi extrem de talentați în ”Vlad”. Acesta este unul din multele motive pentru care mă bucur că fac parte din acest cast. Eu am făcut puțin film în cariera mea și faptul că în jurul meu sunt profesioniști, fiecare în meseria lui, a mai atenuat din emoții… Mă bucur pentru întâlnirea cu regizorul Jesus del Cerro, rar am văzut un regizor care să-și iubească atât de mult actorii și să îi protejeze. Energia și pasiunea pe care o are pe platou îi molipsește pe toți. În ceea ce privește rolul meu, îmi este foarte drag, deși inițial nu am crezut că mă potrivesc.

Dar colegii și Jesus m-au convins că trebuie să mă bucur și să descopăr personajul. Iată că ușor, ușor, m-am îndrăgostit de personaj, de acest Petre Toteanu cu care am descoperit că am multe în comun. De exemplu, la fel ca el, și eu îmi doresc ca oamenii să plătească pentru greșelile lor, iar adevărul să iasă la iveală”, a declarat Marius Manole, conform protv.ro.

Când începe serialul ”Vlad”

Veste bună pentru fanii serialului ”Vlad”. Serialul revine la pro TV cu noi episoade din cel de-al treilea sezon.

Al treilea sezon al serialului „Vlad”, care a debutat la Pro TV pe 24 februarie și ale cărui filmări au fost suspendate pe 18 martie și reluate la începutul lunii iulie s-au finalizat.

Sezonul 3 va continua la Pro TV din 14 septembrie și va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 20.30.

citește și...