Marius Manole face mărturisiri. ”Toată viața am trăit pe datorie”

05.03.2021, 12:10
Marius Manole face mărturisiri. ”Toată viața am trăit pe datorie”
Marius Manole face mărturisiri. ”Toată viața am trăit pe datorie”

Actorul Marius Manole a făcut dezvăluiri despre viața sa, afirmând că a trăit tot timpul pe datorie.

În podcastul lui Damian Drăghici, Marius Manole a oferit detalii mai puțin știute despre viața sa. ”Toată viața am trăit pe datorie, am trăit toată viața pe un caiet. Am datorii peste tot. Mie nu mi-e frică de datorii, îmi place să am datorii. Asta e! Eu sunt și singur, nu am copii, nu moare nimeni dacă n-am ce mânca. Am datorii: la bancă, la aia, la aia. Mi-am cumpărat ce am vrut, am investit în ce am vrut, risc ce vreau. Până la urmă știi cum e, vorba aia: Cu frică sau fără frică, tot acolo ajungem! Bogați sau săraci”, a declarat actorul, citat de revista Viva.

Marius Manole a vorbit și despre viciile sale: ”Eu sunt un om foarte vicios, de aia nu mă apuc de droguri. Eu dacă mă apuc de droguri, mi-am vândut tot: casa, dinții, fața, tot. Mă lupt cu fumatul în continuare, cu alcoolul – eram în prag de alcoolism, noroc că m-a salvat cineva…”.

Ce a spus Marius Manole despre celebritate

Actorul Marius Manole a acordat un interviu în care a vorbit despre cum percepe el faptul că este cunoscut grație profesiei pe care o are.

Marius Manole a explicat, pentru life.ro, că nu consideră că este vedetă, ci doar o persoană care este cunoscută de public prin prisma meseriei pe care o practică.

”Nu-mi dau seama. Sigur că exemplele mele erau actorii ăştia pe care eu i-am iubit foarte tare – Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ, Maia Morgenstern, Rodica Mandache – oameni care erau cunoscuţi în România şi probabil că aşa voiam să ajung şi eu, că asta a fost imaginea pe care o dezvoltasem în cap. Dar nu sunt cunoscut ca Adelina Pestriţu sau ca Jorge. Astea-s vedetele pe care le ştie toată lumea, Cătălin Botezatu sau… Eu nu vorbesc în sens rău, eu zic doar că ei sunt cunoscuţi de toţi oamenii. Dacă ieşi pe stradă acum, în piaţă la Obor şi întrebi pe cineva dacă ştie cine e Bianca Drăguşanu sau pe Gâdea o să vedeţi că mult mai multă lume ştie cine e Gâdea decât cine e Rodica Negrea, Cornel Scripcaru, eu sau Rodica Lazăr sau cine vreţi dumneavoastră, Vlad Ivanov sau orice actor de teatru. Noi nu suntem vedete, suntem nişte oameni cunoscuţi în meseria lor”, a spus actorul.

citește și...