Ce vedete consideră Raluca Bădulescu că nu se îmbracă bine. ”Răspunsul se va lasă cu multe urări de bine, dar îmi asum”

27.11.2020, 16:24
Ce vedete consideră Raluca Bădulescu că nu se îmbracă bine. ”Răspunsul se va lasă cu multe urări de bine, dar îmi asum”
Ce vedete consideră Raluca Bădulescu că nu se îmbracă bine. ”Răspunsul se va lasă cu multe urări de bine, dar îmi asum”

Raluca Bădulescu a explicat care sunt, din punctul său de vedere, vedete din showbiz-ul autohton care nu au reușit să-și găsească încă un stil vestimentar care să le reprezinte.

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Raluca Bădulescu a fost întrebată care sunt vedetele despre care consideră că nu se îmbracă tocmai bine. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” a numit două artiste: Nicole Cherry și Andreea Bălan.

”Răspunsul se va lasă cu multe urări de bine, dar îmi asum. Avem şi rubrica “Aşa da, Aşa nu” în cadrul Teo Show, unde, împreună cu Cătălin Botezatu, am comentat foarte multe vedete din România. Există câteva artiste care au fost, de-a lungul timpului, în topul vedetelor care nu se îmbracă foarte bine. Nu-mi place cum se îmbracă Nicole Cherry sau Andreea Bălan. Le-am văzut şi bine îmbrăcate la evenimente, shootinguri, dar nu au fost constante, cred că încă nu şi-au găsit stilul propriu. Vedetele au impresia că dacă îşi iau un stilist pentru o perioadă scurtă de timp acesta le poate construi un stil. Ceea ce este greşit, imaginea, stilul se construiesc în ani de zile şi sunt multe lucruri care alcătuiesc imaginea unei vedete. Stilul vestimentar trebuie să fie în conformitate cu mesajul pe care acestea îl transmit publicului, să fie în conformitate cu personalitatea lor, cu vârsta pe care o au”, a declarat Raluca Bădulescu. Aceasta a noiminalizat și câteva dintre vedetele despre care consideră că se îmbracă bine: ”Sunt multe vedete foarte bine îmbrăcate; Delia, Inna, Loredana”.

Raluca Bădulescu, despre ”Bravo, ai stil!”

Raluca Bădulescu a povestit despre unul dintre cele mai amuzante momente pe care le-a trăit la emisiunea ”Bravo, ai stil”.

Aceasta a povestit cum a cântat live la show-ul de stil.

”Dacă ar fi să mă opresc la un moment anume, acela ar fi momentul în care, în timpul emisiei, am prins microfonul de Live şi, împreună cu concurentele, dar mai ales cu Nick de la N&D, am cântat o melodie din copilăria mea: “Haide vino înapoi”. A fost momentul meu de glorie, în Prime Time, într-o seară de sâmbătă, mai ales că eu nu am pic de voce. Dar am avut ajutor din partea concurentelor”, a mai spus Raluca Bădulescu pentru sursa menționată mai sus.

citește și...