Marius Elisei, în lacrimi la TV! Ce declarații dureroase a făcut soțul Oanei Roman

01.02.2020, 10:56
Marius Elisei, în lacrimi la TV! Ce declarații dureroase a făcut soțul Oanei Roman
Marius Elisei, în lacrimi la TV!

La doar câteva zile de la apariția în presă a unor conversații intime între Marius Elisei și transsexualul Delia Rexha, soțul Oanei Roman a făcut declarații dureroase, în lacrimi. 

Marius Elisei, în lacrimi la TV!

După ce, inițial, Marius nu a negat conversațiile picante cu Delia, ba chiar a dezvăluit că atunci era sub influența alcoolului, soțul Oanei Roman pare că s-a răzgândit. 

Invitat la o emisiune TV, bărbatul a spus că el consideră că este o înscenare toată aventura cu transsexualul și că va apela la instanță pentru a face lumină în această privință. 

Marius a mărturisit că este atât de afectat de problemele din mariaj încât nu mai merge la serviciu și a apelat la ajutorul unui psiholog. 

„Doresc să cer scuze familiei mele, parinților, nașilor, dar mai ales Oanei pentru situția în care sunt și ei oarecum introduși cu sau fară voia lor”, a spus bărbatul, cu lacrimi în ochi.

„De fiecare dată am incercat să mai găsim o cale pentru a continua această casnicie și pentru a fi alături de cea mica. Ea nu are nici o vina. Din păcate n-am găsit acea soluție”, a mai declarat soțul Oanei Roman.

citește și...