Adevăratele motive pentru care Oana Roman a fost părăsită de Marius Elisei. ‘S-a depășit limita’

05.01.2021, 14:09
Adevăratele motive pentru care Oana Roman a fost părăsită de Marius Elisei. 'S-a depășit limita'
Adevăratele motive pentru care Oana Roman a fost părăsită de Marius Elisei. 'S-a depășit limita'

Oana Roman a fost părăsită de tatăl fiicei sale, Marius Elisei, după șase ani de mariaj! Cu ochii în lacrimi, vedeta a dezvăluit care au fost motivele ce au dus la despărțire. 

Oana Roman nu trece printr-o perioadă bună! Separarea de Marius Elisei i-a lăsat un gust amar. Deși a spus că despărțirea de el era inevitabilă, subiectul încă este unul dureros pentru Oana Roman.

În cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”, fiica lui Petre Roman a izbucnit în lacrimi când Andreea Mantea a întrebat-o despre Marius Elisei. Aceasta a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre perioadă dificilă din viața ei.

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei, după 6 ani de mariaj

‘Mama trebuie să stea cu mine pentru că nu mai putea să stea singură. Marius a venit cu ideea să stea cu noi, dar apoi nu i-a mai convenit, pentru că simțea că îi ia din intimitate, că nu mai era aceeași atmosferă în casă. Dar nu de la asta au început discuțiile dintre noi, acestea au apărut de mai mulți ani, dar nu din cauza mamei.

Problemele nu au venit din exterior, au fost interioare. La un moment se întâmplă să ajungi în punctul în care să îți dai seama că sunt chestii care țin de principii de viață, care sunt diferite. Si atunci, ce rost are să te chinui? Nu e sfârșitul lumii, nu moare nimeni’, a mărturisit Oana Roman.

Ce s-a întâmplat în căsnicia lor

Tot în cadrul interviului, vedeta a explicat motivele pentru care mariajul ei cu Marius Elisei s-a destrămat. De asemenea, Oana Roman a recunoscut care au fost lipsurile din relația lor.

‘Au fost multe discuții de-a lungul timpului. Pe undeva s-a umplut și s-a depășit limita. Pasiune și iubire ca la început nu mai e, după niște ani. Importantă e prietenia, complicitatea, respectul. Când se duc astea e problema. Se rupe nu când nu mai e pasiune, se rupe când nu mai e baza, fondul. Și cred că într-o relație contează mai mult decât orice.

La început e pasiune, dar fundamentul e ăsta. Știu multe cupluri care nu o pasiune din aia nebună, dar se iubesc în sensul că sunt acolo și asta contează foarte mult. Când crezi că doar pasiunea și doar distracția contează, e o problemă. Când ai discuții în ceea ce privește încrederea și prietenia, acolo e o problemă.

Eu sunt foarte senină, sunt foarte ok cu situația care este acum. Cred că așa e mai bine pentru toată lumea. Fără discuții, fără tensiuni, fără controverse e mult mai bine, în primul rând pentru Iza. Cel mai important este ca ei să îi fie bine, să aibă o relație frumoasă cu ambii părinți ai ei. Și ea are o relație foarte ok cu tatăl ei. E foarte recentă treaba, dar eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină și mai echilibrată așa, decât a fost până acum. Sper din tot sufletul’, a mai adăugat vedeta.

citește și...