Marius Crăciun a acceptat să intre în competiția ‘Survivor’! Câte a îndurat câștigătorul de la “Ferma vedetelor”

26.02.2021, 17:10
Marius Crăciun a acceptat să intre în competiția 'Survivor'! Câte a îndurat câștigătorul de la Ferma vedetelor
Marius Crăciun a acceptat să intre în competiția 'Survivor'! Câte a îndurat câștigătorul de la "Ferma vedetelor"

Marius Crăciun, fostul câștigător la “Ferma vedetelor” în 2019, a acceptat să intre în competiția “Survivor România 2021”, de la Kanal D. Tânărul s-a alăturat echipei Războinicilor.

Pe când avea doar 23 de ani, Marius Crăciun a câștigat marele premiu de 50.000 de euro la “Ferma vedetelor”. Câștigul a însemnat enorm pentru Marius Crăciun, care a reușit să rezolve problemele financiare.

Marius Crăciun a trăit în sărăcie

În urmă cu ceva timp, Marius Crăciun a povestit că familia lui era atât de săracă, încât el şi fratele lui ieşeau pe rând din casă pentru că nu aveau cu ce să se încalțe.

„Adevărul este că de cele mai multe ori aş fi făcut ceva pentru mine, dar am făcut mai mult pentru familie. Încă de când am început să câştig bani, toate veniturile mele mergeau către ei. Au fost momente când aveam doar o singură pereche de încălţăminte şi o purtam şi eu, şi frate-miu. Aşteptam să vină el de la liceu, ca să mă duc şi eu în continuare la şcoală”, mărturisea Marius.

Cu banii câștigați la Fermă, Marius a reușit să plătească datoriile acumulate de familia lui în ultimii ani.

‘Îmi doresc să ne dăm toate datoriile şi ratele la bancă. Vrem să scăpăm de grija facturilor că vin şi nu avem cu ce să plătim, să nu mai am nicio grija a zilei de mâine eu şi familia mea. Iar o parte din bani se va duce către apartamentul luat cu credit ipotecar în timp ce eu am fost în Fermă! Mama s-a zbătut foarte mult să se ocupe cu acte, s-a mai îndatorat între timp pentru a lua acest apartament. Măcar rămânem cu o singură rată şi suntem mai liniştiţi. Vreau să pun şi de-o parte pentru că nu se ştie nicioadtă ce se iveşte şi să fie acolo o sumă decentă’, povestea el pentru Click!

citește și...