Mario Iorgulescu, judecat și într-un dosar pentru sechestrare! Fiul lui Gino Iorgulescu riscă ani grei de pușcărie

22.10.2019, 17:45
Mario Iorgulescu, judecat și într-un dosar pentru sechestrare! Fiul lui Gino Iorgulescu riscă ani grei de pușcărie
Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, riscă ani grei de închisoare. Tânărul de 24 de ani nu s-a prezentat la procesul în care este judecat pentru sechestrare. Al doilea termen a avut loc zilele acestea, însă Mario a lipsit.

Mario Iorgulescu, judecat și într-un dosar pentru sechestrare!

Conform știrilekanald.ro, procesul a fost amânat pentru că unul dintre inculpați nu are încă un apărător. Legea spune că fiecare inculpat dintr-un proces penal are dreptul la o amânare, deoarece nu și-a găsit un avocat pentru a studia dosarul.

Mario Iorgulescu și încă 4 inculpați sunt în acest dosar. Al treilea termen al apelului este programat pentru data de 13 noiembrie.

În urmă cu 3 ani, fiul lui Gino Iorgulescu, a agresat un tânăr, împreună cu alți doi indivizi. La vremea respectivă, Mario Iorgulescu a fost achitat în prima instanță, iar victima ar fi trebuit să primească o sumă de bani de la cel care l-a sechestrat.

Se pare că victima a fost amenințată să-și retragă plângerea de către tatăl prietenilor lui Mario. Deocamdată, Mario Iorgulescu se află internat în Italia, la o clinică din Milano. El a provocat un accident rutier grav în urmă cu mai bine de o lună jumătate. Deși a ieșit din comă, tânărul nu poate fi încă audiat, din cauza stării sale de sănătate încă precară.

citește și...