Mario Iorgulescu, violent cu asistentele din spital. Din ce cauză se comporta așa

21.10.2019, 10:58
Mario Iorgulescu, violent cu asistentele din spital. Din ce cauză se comporta așa
Mario Iorgulescu, violent cu asistentele din spital

Mario Iorgulescu se află de aproape o lună în Italia, unde se recuperează după îngrozitorul accident rutier în care a fost implicat. Din câte se pare, îaninte să fie transferat fiul șefului de la LPF a fost agresiv cu asistentele care l-au îngrijit. 

Unchiul lui Dani Vicol, tânărul mort în urma accidentului provocat de Mario, a făcut recent, dezvăluiri, la Radio Sport 1.

Mario Iorgulescu, violent cu asistentele din spital

Bărbatul susține că Mario a fost agresiv cu asistentele de la Spitalul Elias, din cauza sevrajului provocat de lipsa drogurilor din organism.

„După ce Mario a fost ascuns în Italia, întâmplător, după un accident în trafic, am cunoscut o doamnă care este asistentă la spitalul Elias. Nu știa cine sunt. Mi-a spus că face școala de șoferi, dar îi este teamă să conducă în București mai ales după accidentul provocat de Mario. Se gândea că ea putea fi victima lui Mario. (…) Știți ce mi-a spus? Că înainte ca Mario să fie scos din țară, el era deja scos de la aparate, și că asistentele nu se mai înțelegeau cu el! Mario e scos de mult timp de la aparate, asta știm sigur, și ne revoltă informațiile care apar, că abia în Italia s-ar fi întâmplat asta. De când a fost dus în Italia, am devenit pesimist, știm ce manevre se încearcă. (…) Era violent, agresiv, din cauza faptului că intrase în sevraj din lipsa drogurilor. Era păzit non-stop de o firmă angajată, nu mai intra nimeni acolo, decât însoțit de asistente. Aveam încredere că va plăti, dar, după ce a ieșit din țară, nu mai sunt sigur de dreptate. Este ridicol ce a spus procurorul general Licu, că nu are cum să scape”, a povestit Vali Guțu. 

Mario Iorgulescu a fost deconectat de la aparate, la mai mult de o lună de la accidentul rutier pe care l-a produs în București. Fiul șefului de la LPF a ieșit din comă, iar procurorii așteaptă să revină în țară pentru a-l audia.

citește și...