Văduva lui Dani Vicol, mesaj tulburător despre Mario Iorgulescu: „Îmi doream să moară”

23.12.2019, 13:14
Văduva lui Dani Vicol, mesaj tulburător despre Mario Iorgulescu: „Îmi doream să moară”
Văduva lui Dani Vicol, mesaj tulburător despre Mario Iorgulescu

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu în urma căruia un tânăr a murit a lăsat o durere îngrozitoare pentru logodnica lui Dani Vicol. Văduva a transmis recent un mesaj tulburător despre fiul șefului de la LPF. 

Într-un interviu pentru Wowbiz, Patricia i-a adresat cuvinte grele lui Mario Iorgulescu. Femeia a recunoscut că i-a dorit moartea celui care i-a ucis logodnicul, însă acum dorește o altă pedeapsă pentru el. 

Văduva lui Dani Vicol, mesaj tulburător despre Mario Iorgulescu

„La început, mă gândeam că moare și el (Mario Iorgulescu, n. red.)… Și asta îmi doream. Sinceră să fiu, ar fi o pedeapsă prea mică să moară… A murit și gata, nu mai știi nimic. Îmi doresc să stea să sufere, să se chinuie de acum încolo încă 24 de ani. Când o avea copilul meu 24 de ani să vină și să se târască în fața lui, asta îmi doresc. Vreau să plătească, să simtă zi de zi ce simt eu. Moartea e o pedeapsă prea mică pentru el. (…) Probabil de aia nici nu a murit, Dumnezeu nu avea nevoie de un criminal”, a spus văduva lui Dani Vicol. 

„Vreau cu ajutorul celor care se ocupă de acest caz să ajungem într-un punct în care Mario Iorgulescu să își primească pedeapsa care trebuie. Eu, în momentul de față, din cauza lui Mario Iorgulescu sufăr, nu sufăr degeaba. Vicol nu a murit pur și simplu…. Mi-aș dori de Crăciun ca Vicol să vină înapoi acasă. Să își vadă copilul cât a crescut, să își vadă familia… Să fie totul cum a fost…. Mi-aș dori ca Mario Iorgulescu să plătească, să fie aici prezent, să își ia pedeapsa pe care o merită față de greșeala pe care a făcut-o față de mine, față de familia mea. (…) Dacă l-aș vedea pe Mario Iorgulescu acum? Cred că ar trebui să mă controlez să nu sar la gâtul lui… I-aș pune copilul ăsta în fața lui și l-aș întreba cum i se pare că copilul ăsta a rămas fără tată de la patru luni din cauza lui. Cum se simte el, așa ca om, ca suflet să vadă un copil atât de mic și să realizeze că nu mai are tată din cauza lui… Asta aș vrea… Să îi văd reacția”, a mai mărturisit tânăra îndurerată. 

Patricia vrea să îl vadă pe Mario „foarte chinuit”: „Preferam să stea Vicol 15 ani în pușcărie… Vreau să se întâmple în așa fel încât să fie foarte chinuit (Mario Iorgulescu, n. red.), să sufere foarte mult cum o să sufăr și eu de acum încolo, toată viața. (… ) Trebuie să se întoarcă în România, să dea piept cu dezastrul pe care l-a lăsat în urmă, să vadă un copil fără tată, un copil orfan”.

citește și...