Mario Iorgulescu are nevoie de dializă! Organele sale au început să cedeze

14.09.2019, 12:04
Mario Iorgulescu are nevoie de dializă! Organele sale au început să cedeze
Mario Iorgulescu are nevoie de dializă, după ce organele sale au început să cedeze

Mario Iorgulescu are nevoie de dializă, din cauză că organele sale au început să cedeze. Surse de la Spitalul Elias au dezvăluit că starea de sănătate a tânărului s-a înrăutățit considerabil. 

Mario Iorgulescu este internat la Terapie Intensivă încă de pe 8 septembrie, însă evoluția stării sale de sănătate nu este una favorabilă.

Organele lui Mario au început să cedeze

Organele interne ale fiului șefului LPF ar fi început să cedeze, rând pe rând, iar medicii au decis să îl supună dializei, scrie evz.ro. De asemenea, se pare că starea sa este critică și „riscul de deces ar fi crescut fulminant”. 

Mario consumase droguri și alcool înainte să urce la volan

Atunci când a fost adus la spital, tânărul avea o alcoolemie de 1,96 g/l în sânge, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a dezvăluit că acesta consumase cocaină înainte să se urce la volan. 

Mario Iorgulescu a produs un accident mortal pe Șoseaua Chitilei, sâmbătă spre duminică, atunci când a pierdut controlul asupra volanului bolidului de 300.000 de euro pe care îl conducea. A pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism condus de Dany Vicol, de 24 de ani, care a murit pe loc. Autoritățile au anunțat că pe numele fiului lui Gino Iorgulescu se va deschide un dosar penal. 

 

citește și...