Noi informaţii despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Anunţul medicilor

13.09.2019, 14:34

Mario Iorgulescu, fiul şefului LPF, Gino Iorgulescu, este în continuare internat la Spitalul Elias din Capitală, la Secţia de Terapie Intensivă. Conform ultimelor declaraţii ale medicilor care îl îngrijesc, starea de sănătate a tânărului de 24 de ani dă semne de îmbunătăţire.

Noi informaţii despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Anunţul medicilor

Mario Iorgulescu a provocat un accident grav în urma căruia a murit un alt tânăr de 24 de ani. Starea lui de sănătate este cu cel puţin 15 % mai bună faţă de cea prezentată în urmă cu două zile de reprezentanţii Spitalului Elias. Cu toate acestea, doctorii care îl îngrijesc îşi menţin însă rezervele în anticiparea pe termen lung.

‘Contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie.

De asemenea, leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare, iar anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă.

Ca urmare a celor de mai sus, se impune continuarea tratamentului în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece se menține posibilitatea unei evoluții nefavorabile’, conform unui comunicat de presă, transmis de unitatea medicală.

Rapoartele INML au arătat că Mario Iorgulescu a consumat droguri şi alcool înainte de a se urca la volanul bolidului de lux, un Aston Martin.

Dany Vicol, tânărul ucis pe loc în accident, a fost înmormântat, joi (12 septembrie), în localitatea Rudeni.

 

citește și...