Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați de la ”Asia Express”. Primele declarații ale celor doi

11.03.2020, 09:03
Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați de la ”Asia Express”. Primele declarații ale celor doi
Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați de la ”Asia Express”. Primele declarații ale celor doi

Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați de la show-ul ”Asia Express”, difuzat de Antena 1. cei doi au făcut primele declarații după ce au ieșit din concurs.

Alex Velea și Mario Fresh au intrat în cursa pentru ultima șansă de la ”Asia Express” alături de perechile formate din Alex Abagiu și Radu și frații Ristei.

la finalul cursei, cei eliminați din competiție au fost Alex Velea și mario Fresh, care în ultima perioadă se confruntase cu probleme de sănătate la concurs.

”Trăiești diverse stări, simțeam că mă duc într-o parte Am rămas cu multe amintiri, însă atunci, când filmam, nu era deloc simplu”, a declarat Alex Velea după eliminare, potrivit a1.ro.

Acesta a mărturisit că pe durata concursului a fost măcinat de dorul de Antonia și de copii.

”Da, mi-a fost dor de casă, de familie. Mi-a fost răuț de Antonia, de tata, de mama, de familie, de concerte”, a mai spus el.

Mario Fresh a afirmat că au fost propuși la cursa pentru ultima șansă din cauza problemelor medicale pe care le avea.

”Am fost propuși din cauza problemei medicale. Ne-am mișcat foarte greu”, a declarat el.

”Am fost și la spital, unde i-au făcut un RMN. A doua zi am aflat că are discopatie lombară. De aia îi amorțea piciorul. Medicii au vrut să-l interneze, dar am zis că venim în țară”, a completat Alex Velea.

Mesajul transmis de Alex Velea după ”Asia Express”

Pe contul său de socializare, Alex Velea a transmis un mesaj după ce a părăsit competiția ”Asia Express”.

”“Asia Express” s-a încheiat în această seară pentru noi… A fost într-adevăr o provocare… Am trecut prin situații dificile și am făcut lucruri pe care nu-mi imaginam că le voi face vreodată… Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, ați “trăit” toate emoțiile alături de noi! Cu siguranță, nu vom uita această experiență niciodată! Sper că v-ați distrat alături de noi! ❤️?❤️”, le-a spus artistul fanilor săi din online.

citește și...