Mario Fresh și Alexia Eram, sărut pasional pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii

25.12.2021, 20:16

Mario Fresh și Alexia Eram au sărbătorit Crăciunul împreună. Cei doi au dorit să imortalizeze un moment romantic, iar imagine a fost postată pe contul lor de Instagram. Fanii au fost extrem de încântați, iar comentariile internauților nu au încetat să apară, care așteptau de mult timp un astfel de moment.

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 5 ani. Chiar dacă au există zvonuri potrivit cărora cei doi s-au despărțit, cuplul a demonstrat de fiecare dată că iubirea lor este puternică.

”Vă dorim un Crăciun Fericit alături de cei dragi”, a scris Mario Fresh în dreptul imagilor postate.

Mario Fresh și Alexia Eram, sărut pasional

Cei mai încântați de ipostaza în care s-au fotografiat Mario Fresh și Alexia Eram sunt fanii acestora.

”Să trăiască iubirea”, ”Nedespărțiți !!always!!”, ”Crăciun fericit pentru cel mai frumos cuplu din lume!!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Alexia Eram și Mario Fresh au sărbătorit ziua de naștere a mamei artistului

Recent, Alexia Eram a sărbătorit alături de iubitul său ziua sale de naștere a mamei acestuia. Pentru a imortaliza momentul, Alexia s-a fotografiat alături de Claudia.

Fiica Andreei Esca și Mario Fresh au fost alături de mama artistului, Claudia Gălațanu, într-una dintre cele mai importante zile din viața acesteia. Mama lui Mario Fresh și-a sărbătorit ziua de naștere acasă, iar cu această ocazie Alexia Eram și Mario Fresh au petrecut în familie.

Cei doi i-au cântat femeii „La mulți ani!” și s-au delectat cu niște bucate alese, pregătite chiar de sărbătorita zilei. Mai mult, Alexia Eram a fost încântat de preparatele pregătite de viitoarea soacră, postând fotografii cu mâncarea pregătită de mama iubitului ei.

 

 

 

 

citește și...